Ποιοι είμαστε

«Όραμα μας είναι να γίνουμε η διπλανή πόρτα για κάθε ελληνική οικογένεια!»

«Ευχής έργον είναι να εμπνεύσουμε κάθε άνθρωπο, να αναδείξει την παιδικότητα της ψυχής του. Γιατί μπορεί κάποτε να υπήρξαμε παιδιά, αλλά κάπου μέσα μας, είμαστε ακόμη. Γιατί αν μέναμε όλοι παιδιά, ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος!»

«Στόχος του ομίλου μας είναι να παραμείνουμε η Νο. 1 παιδική τηλεοπτική ζώνη που αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα και προσφέρει την καλύτερη ψυχαγωγία στο παιδί & την οικογένεια!»

Ο τηλεοπτικός σταθμός “smile tv”, προβάλλει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα παιδικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες, για όλους όσοι νιώθουν παιδιά!

Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού «Smile TV» απαρτίζεται από σειρές κινουμένων σχεδίων για όλα τα παιδιά, από τη βρεφική τους ηλικία έως και την εφηβεία. Ο “Smile TV” έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των παιδιών και φυσικά την εμπιστοσύνη των μεγάλων.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, μη συνδρομητικό, ψηφιακό, παιδικό κανάλι που εκπέμπει στην Αττική και την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και της Βοιωτίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της DIGEA.


O SMILE TV προβάλλεται πανελλαδικά στους εξής περιφερειακούς σταθμούς, καλύπτοντας τουλάχιστον το 80% της Επικράτειας:

ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

  • SMILE ΤV σε Αττική, Εύβοια & Βοιωτία
  • SMILE + σε Θεσσαλία & Χαλκιδική (πρώην ΖΕΥΣ TV)
  • SMILE_ σε Θράκη & Ανατολική Μακεδονία (πρώην EGNATIA TV)
  • SMILE ++ σε Κεντρική Μακεδονία & Χαλκιδική (πρώην SUPER TV)
  • Ν.Ε.Τ. σε όλη την Πελοπόννησο
  • ΚΡΗΤΗ TV1 στην Κρήτη
  • COSMOTE TV σε όλη την Ελλάδα

 Ο σταθμός εκπέμπει επίσης στην cosmote tv και στην Κύπρο στις πλατφόρμες Cyta vision , cablenet και Primetel.

Tο Smile family, είναι ένας εξειδικευμένος ιστότοπος, που απευθύνεται σε υποψήφιους γονείς, νέους γονείς και γονείς με παιδιά ηλικίας 0-12 ετών. Παρέχει πληροφόρηση για όλα τα θέματα που αφορούν στη σύγχρονη οικογένεια, το παιδί και την έγκυο, περιλαμβάνοντας ρεπορτάζ και έρευνες που έχουν σχέση με τις παραπάνω ηλικίες και ενημερώνει όλους όσοι, έχουν άρρηκτη σχέση με το παιδί. Στον ιστότοπο μας, θα βρείτε κατά καιρούς έξτρα αφιερώματα, σε θέματα όπως ο Πανελλήνιος Οδηγός Εκπαίδευσης, η Βάφτιση, κ.ά.

Next