Μητέρα με μία μικρή αλλαγή στη διατροφή της μετά την εγκυμοσύνη έχασε τα μισά κιλά της

Μητέρα με μία μικρή αλλαγή στη διατροφή της μετά την εγκυμοσύνη έχασε τα μισά κιλά της

Μπορεί να μας ακούγεται σαν ψέμα και ακατόρθωτο , όμως η 23χρονη Siobhan Thornton δήλωσε στη βρετανική Mirror ότι κατάφερε να χάσει 50! κιλά και να ρίξει στο μισό τον

Δείκτη μάζας σώματός της κάνοντας μόνο μια μικρή αλλαγή στην διατροφή της!

Πιο συγκεκριμένα η Siobhan Thornton που ήταν στενοχωρημένη και στα πρόθυρα κατάθλιψης μετά τη γέννηση της κόρης της και τον χωρισμό της από το σύντροφό της  σε συνδυασμό με τα πολλά επιπλέον κιλά που είχε εκείνη την περίοδο καθώς είχε φτάσει τα 107 κιλά.

Έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να χάσει κιλά, διότι όπως λέει τότε τρεφόταν σχεδόν αποκλειστικά με junk food. “Απέφευγα να κοιτάω τον εαυτό μου”, εξομολογείται.

Μια μικρή αλλαγή στην διατροφή της όμως έμελλε να αλλάξει τα πάντα καθώς όπως δήλωσε άρχισε να πίνει τουλάχιστον 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι καθημερινά και αυτό την βοήθησε να αδυνατίσει, αφού όπως λέει δεν αύξησε καθόλου τη συχνότητα με την οποία γυμναζόταν.
 
“Είμαι σίγουρη ότι έχασα τα πρώτα 19 κιλά αποκλειστικά χάρη στο πράσινο τσάι”, υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι μετά ο μεταβολισμός της άρχισε να λειτουργεί άψογα και έτσι έχασε και τα υπόλοιπα κιλά. Το σύνολο; 50 κιλά μείον και φυσικά, πλέον έχει φυσιολογικό Δείκτη Μάζας Σώματος.

 

Σήμερα η Thornton ζυγίζει περί τα 57 κιλά, έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, συνεχίζει να απολαμβάνει το πράσινο τσάι και πηγαίνει 3 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο για να διατηρήσει το βάρος της.

 

 

 

Πηγή : olivemagazine

Photo credits: Triangle News

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved