Διατροφή για στρογγυλούς γλουτούς

Διατροφή για στρογγυλούς γλουτούς

Τα τελευταία χρόνια, οι καλοσχηματισμένοι, στρογγυλοί γλουτοί είναι της μόδας εξαιτίας της ανόδου διασήμων, όπως η Kim Kardashian, η Nicki Minaj και η Jlo. Μπορεί κανείς μας να μην θέλει τόσο έντονα χαρακτηριστικά, γιατί κακά τα ψέματα και να θέλαμε θα χρειαζόμασταν έναν καλό πλαστικό, ωστόσο όλες θέλουμε να αισθανόμαστε άνετα και όμορφες  με το στενό μας τζιν ή το μπικίνι μας.

Πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς νυστέρι όμως;


Η αλήθεια ότι δεν χρειάζεται μόνο δίαιτα γιατί δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξεις τους μύες που θέλεις εάν κάθε μέρα τρέφεσαι μόνο με σαλάτες.

Για να έχεις ενέργεια και να μπορείς να γυμναστείς, αλλά και για να μπορέσουν να τραφούν οι μύες, χρειάζεσαι φαγητό. Όπως μπορείς να φανταστείς, χρειάζεσαι προφανώς πρωτείνη, όπως όσπρια, κρέας και ψάρι. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο θρεπτικό συστατικό που θα πρέπει να περιλαμβάνει η διατροφή σου.

Μην κάνεις το λάθος και απομακρύνεις τους υδατάνθρακες από το καθημερινό σου διαιτολόγιο, καθώς πολλοί, όπως το κινόα, το κατσανό ρύζι, η βρώμη, η γλυκοπατάτα και το φαγόπυρο, θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις η μυική σου μάζα. Ένα ακόμα λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι αποφεύγουν τα λίπη.

Εδώ είναι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Άλλα τα λιπαρά από τα τηγανητά φαγητά και τα κρέατα και άλλα τα “καλά” λίπη, από τους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους και το αβοκάντο. Τα πρώτα σου χαρίζουν κιλά και φραγμένες αρτηρίες, ενώ τα δεύτερα μύες και ενέργεια.

Σαφέστατα βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς και τα φρούτα και τα λαχανικά και κυρίως αυτά που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Από αυτήν την ομάδα τροφίμων μπορείς να φας όση ποσότητα θέλεις και να γεμίσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνες.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved