2 φλιτζάνια κατεψυγμένου μπιζελιού και καρότου (300 g)
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
4 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου (470 mL)
1 κατεψυγμένη κρούστα πίτας
1 αυγό, χτυπημένο
Κοτόπιτα-Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Προσθέστε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώστε και τηγανίστε το μέχρι το κρέας να μην είναι ροζ στο κέντρο.
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από το τηγάνι και αφήστε το στην άκρη.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200˚C
Στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρετε μέχρι να γίνουν ημιδιαφανή.
Προσθέστε τους κύβους πατάτας και σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά.
Προσθέστε τα μπιζέλια και τα καρότα και ανακατέψτε.
Προσθέστε βούτυρο και αφήστε το να λιώσει.
Πασπαλίστε το αλεύρι στην κορυφή, καλύπτοντας τα λαχανικά και ανακατεύετε γρήγορα για να αποφύγετε να σβωλιάσει.
Ρίξτε το ζωμό κοτόπουλου για να παχύνετε τη σάλτσα.
Σοτάρετε με αλάτι και πιπέρι και αφαιρέστε από τη φωτιά.
Τοποθετήστε την κρούστα πίτας, αφού την πάνω από το μείγμα κοτόπουλου και λαχανικών και τυλίξτε το προσεκτικά κατά μήκος των άκρων του τηγανιού με τα δάχτυλά σας.
Βουρτσίστε τη ζύμη με το αυγό και κάντε 3 σχισμές στην κορυφή για να απελευθερωθεί ο ατμός.