Ψάχνετε να βρείτε χριστουγεννιάτικο δώρο για το μικρό σας;

Ψάχνετε να βρείτε χριστουγεννιάτικο δώρο για το μικρό σας;

Είστε στην φάση αναζήτησης για το γιορτινό δώρο του παιδιού σας; Το παιδί σας περιμένει πως και πως να ανοίξει το χριστουγεννιάτικο κουτί κάτω από το δέντρο;

Αν ναι, τότε σας προτείνουμε ένα κουτί διαφορετικό από τα άλλα, το "Μαγικό Κουτί" ή "Magic Box" που όταν το ανοίξετε θα βγάλει 4 αντί για ένα δώρα....

 

Τι περιλαμβάνει το "Magic Box" ;

Το Magic Box περιέχει δύο 16-σέλιδα βιβλία με υπέροχα σκίτσα που θα μάθουν στο παιδί σας πως να ζωγραφίζει βήμα βήμα.

Με το να δώσετε την ευκαιρία στο παιδί σας να έρθει σε επαφή με την ζωγραφική με έναν πιο εύκολο και καθοδηγητικό τρόπο, θα το βοηθήσετε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να πάρει την πρωτοβουλία να πειραματιστεί μόνο του στη συνέχεια.

Τα παιδιά, μέσα από αυτή την ενασχόληση , είναι σε θέση να αντιληφθούν την προοπτική, τα σχέδια και τις μορφές που απεικονίζονται στα μπλοκ ζωγραφικής.

Επίσης, η εκμάθηση ζωγραφικής σε συγκεκριμένα χωροταξικά πλαίσια (σκίτσα) μαθαίνει σε ένα παιδί να σέβεται τα όρια προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Τα προσωπικά όρια είναι ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα που έχει ευθύνη κάθε γονέας να διδάξει στα παιδιά του.

 

Θέλετε να δώσετε κίνητρο στα παιδιά σας για πειθαρχία;

Τα παιδιά, όταν βρίσκουν κάτι που τους τραβά το ενδιαφέρον καταφέρνουν να αφοσιώνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαθαίνοντας έτσι πώς να συγκεντρώνονται στο στόχο τους μέχρι να τον υλοποιήσουν.

 

Και πως θα κάνει πράξη τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες;

Το Magic Box, προσφέρει στο μικρό σας ένα υπέροχο σετ 10 πολύχρωμων μαρκαδόρων που βάφουν και αλλάζουν χρώμα με τον κατάλληλο συνδυασμό.

 

 

Τι άλλο θα βρείτε μέσα σε ένα κουτί Magic Box;


Μέσα στο Magic Box θα βρείτε ένα από τα απίθανα βιβλία επαυξημένης πραγματικότητας που μόλις τα πάρεις στα χέρια σου και τα ανοίξεις, οι ήρωές τους ζωντανεύουν μπροστά σου!

Πρόκεται για τα διαδραστικά βιβλία Safari και θαλάσσια ζωή.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα βιβλία και την ειδική εφαρμογή, το παιδί σας μπορεί να μελετήσει το περιβάλλον που ζει κάθε αγαπημένο του ζωάκι σε 4D επαυξημένη πραγματικότητα και να μάθει τα πάντα για τα χαρακτηριστικά τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

 

Γενικότερα, τα διαδραστικά βιβλία εικονικής πραγματικότητας αποτελούν έναν καινοτόμο τρόπο μάθησης που έρχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που κανείς μαθαίνει και διαβάζει.

Η μάθηση κατακτιέται εύκολα και ευχάριστα,αφού μπορεί να μάθεις περισσότερα για τα αγαπημένα σου ζώα, απλά αγγίζοντας την κινούμενη εικόνα στην οθόνη σου ή περιστρέφοντας ένα αντικείμενο, με ένα απαλό χτύπημα στην οθόνη.

 


Το καλύτερο για το τέλος….

Το 4ο δώρο που θα βρείτε μέσα σε ένα "Magic Box", περιέχει 4 dvd’s με την αγαπημένη σειρά των μικρών μας φίλων, “Rabbits” , που θα τους συντροφεύει όπου και αν βρίσκονται.

 

 

Δείτε εδώ το Magic Box:

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved