7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα σας για τις οικογενειακές σας διακοπές

7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα σας για τις οικογενειακές σας διακοπές

Μάθετε την τέχνη του σωστού πακεταρίσματος για τις οικογενειακές σας διακοπές. Σας έχουμε γρήγορες και απλές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε το χώρο της βαλίτσας όταν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας.

 


1.Προγραμματιστείτε

 

Μελετήστε το πρόγραμμα του ταξιδιού σας και σχεδιάστε αυτό που εσείς και τα παιδιά σας θα φορέσετε κάθε μέρα για να αποφύγετε την προσθήκη περισσότερων (ή λιγότερων) ρούχων από όσων χρειάζεστε.

Ο στόχος σας; Τα βασικά κομμάτια που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν και με τα υπόλοιπα ρούχα σας, ώστε να έχετε αυτόματα περισσότερους συνδυασμούς.

 

 

2.Ρολάρετε τα ρούχα, μην τα διπλώνετε

 

 

 

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την καλύτερη αξιοποίηση του αποθηκευτικού σας χώρου.
Τυλίξτε τα ρούχα σας σε σφιχτούς σωλήνες και τοποθετήστε τα στην βαλίτσα.

Αποφύγετε να πάρετε κομμάτια που τσαλακώνουν εύκολα. Αντ’ αυτού επιλέξτε πλεκτά, μαλλί και βαμβακερά υλικά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τα κυλήσετε χωρίς να ανησυχείτε μην τσαλακωθούν.

Συμβουλή: Επιλέξτε ρούχα που δεν είναι πολύ ογκώδη και τοποθετήστε τα μαγιό, τα εσώρουχα, τις πιτζάμες και τα ρούχα προπόνησής σας στις γωνίες που έχουν απομείνει για να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο.

 

 


3.Χρησιμοποιείτε Σακούλες κενού αέρος αποθήκευσης ρούχων, πολλαπλών χρήσεων, για να αφαιρείτε τον αέρα με την ηλεκτρική σκούπα & να μειώνετε τον όγκο.

 

 


Αναρροφήστε τον αέρα και δείτε ότι τα σακάκια σας συρρικνώνονται σε σημείο που να μπορείτε εύκολα να τα συσκευάσετε στις αποσκευές σας.

Κάθε μικρός χώρος έχει τη σημασία του

 


4.Ανεξάρτητα από το πόσο μικροσκοπικό είναι ένα αντικείμενο, ο χώρος παραμένει χώρος.

 Τα μικρά κενά - όπως τα εσωτερικά των παπουτσιών σας ή της κάλτσας σας - μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση χρήσιμων αντικειμένων όπως τα εσώρουχα, τα ακουστικά, τα καλώδια φόρτισης, ένα μικρό κουτί που περιέχει αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια και πολλά άλλα.

 

 

5.Πάρτε μαζί σας δείγματα

 


Ξεκινήστε τη συλλογή δειγμάτων από τις αγορές σας ή τα Promotion και χρησιμοποιήστε τα μικροσκοπικά μπουκάλια για το ταξίδι σας συμπληρώνοντάς τα με προϊόντα όπως σαμπουάν προσώπου ή σώματος. Ακόμα και μικρές θήκες φακών επαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λοσιόν και κρέμες.

Έτσι θα εξοικονομήσετε και άλλο αποθηκευτικό χώρο.
Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάζετε νέα προϊόντα.
6.Πηγαίνετε με παλιά και φύγετε με νέα.

 


Αντί να πετάξετε ενδύματα που έχουν φορεθεί πολύ και έχουν κάνει τρύπες, κρατήστε τα για τις πιτζάμες ταξιδιού και πετάξτε τα μακριά στο τέλος του ταξιδιού σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μειώσετε το φορτίο των άπλυτων ρούχων και να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο για νέα ρούχα από ενδεχόμενες αγορές κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.

 

7.Μην πάρετε μαζί σας πολλά ζευγάρια παπούτσια.

Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε μαζί σας πολλά ζευγάρια παπουτσιών, έτσι ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε με πολλά ρούχα και να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες, σας προτείνουμε να τα αφήσετε πίσω.

Παίρνοντας πολλά παπούτσια, προσθέτετε μόνο περιττό βάρος στις αποσκευές σας. Αδράξτε την ευκαιρία για να αγοράσετε νέα παπούτσια στο εξωτερικό!

Κρατήστε μόνο δύο ζεύγη για το ταξίδι σας - ένα καθημερινό ζευγάρι για περπάτημα και ένα πιο επίσημο.

Εάν πηγαίνετε αεροπορικώς , φορέστε τα ογκώδη παπούτσια στο αεροδρόμιο.

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved