Ταξιδεύοντας με το μωρό

Είτε ταξιδεύετε με ένα μωρό, είτε ταξιδεύετε με ένα νεογέννητο, δεν χρειάζεται πολύ για να ανακαλύψετε ότι τα μωρά δεν είναι πολύ εύκολα στο ταξίδι.

Σίγουρα, μπορεί να φανεί μικρό και εύκολο να μεταφερθεί στην αρχή - μέχρι να σκεφτείτε να τα πάρετε σε ένα τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο ή αυτοκίνητο.

Έτσι ξαφνικά, μια διαδικασία που φαινόταν εύκολη, μετατρέπεται σε ένα παζλ που μοιάζει με tetris,  με ερωτήσεις  όπως : 

«Πού βάζω το μωρό μου; Πώς μπορώ να το ταΐσω; Πού βάζω το καρότσι, τα μαντηλάκια, τα παιχνίδια, τα ρούχα, τις πάνες, τα τρόφιμα και τις κουβέρτες; "

 

 

Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

 

Σε αυτό το φυλλάδιο θα καλύψουμε τα προϊόντα πρώτης ανάγκης που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο δρόμο σας και στον προορισμό σας, όσο το δυνατόν πιο ασφαλής και χωρίς προβλήματα. Και μην ανησυχείτε - υπάρχει φως στο τέλος της σήραγγας. Σε λίγες μέρες, εσείς και το μωρό σας θα γίνετε επαγγελματίες στο να ταξιδεύετε .

 

Προγραμματίστε τον τρόπο και την πορεία


Θυμάστε  όταν πηγαίνατε σε αυθόρμητα ταξίδια με λίγες μόνο ώρες πριν προετοιμασία;

Όταν ταξιδεύετε με το μωρό, θα χρειαστεί λίγος περισσότερος προγραμματισμός.

 

Προτού μπορέσετε να ξεκινήσετε την προετοιμασία για το ταξίδι σας, συνιστούμε να προγραμματίσετε τα εξής όσο το δυνατόν νωρίτερα:

 

 

Πόσο καιρό θα μείνετε μακριά από το σπίτι;


Πώς θα ταξιδέψετε, για πόσο καιρό και με ποιον;


Πώς είναι ο καιρός και πότε είναι ο ευκολότερος χρόνος για να ταξιδέψετε;

 

Πόσο θα μπορέσετε να πάρετε μαζί σας και υπάρχουν περιορισμοί;


Θα μπορείτε να αγοράσετε προμήθειες μωρού όπου πηγαίνετε ή πρέπει να πάρετε τα πάντα μαζί σας;


Τι εμβολιασμοί απαιτούνται;


Εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, έχετε διαβατήριο και βίζα για το μωρό σας;


Έχετε οργανώσει ασφάλιση οικογενειακού ταξιδιού; Μερικοί ασφαλιστές  θα σας επιτρέψουν να συμπεριλάβετε το μωρό σας στην ασφάλεια σας - αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τις λεπτομέρειες και να μάθετε τι καλύπτεται.


Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να κάνετε το ταξίδι σας πιο φιλικό προς το μωρό.

 

Προετοιμασία, Προετοιμασία, Προετοιμασία

Αφού προγραμματίσετε το ταξίδι σας, ήρθε η ώρα να συσκευάσετε και να προετοιμαστείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά αναλώσιμα γιατί αρκετά από αυτά θα κάνουν το ταξίδι σας να κυλήσει πολύ πιο ομαλά.

 

Δείτε τις κορυφαίες συμβουλές συσκευασίας μας:

 

Πάρτε ένα μικρο μπουκαλάκι με υγρό απολυμαντικό για να καθαρίσετε τα χέρια σας. Το σαπούνι δεν είναι πάντα άμεσα διαθέσιμο!

Εάν θηλάζετε, πάρτε ένα περιτύλιγμα ή ένα σάλι για να μειώσετε τους περισπασμούς για το μωρό σας.

Εάν χρησιμοποιείτε τη φόρμουλα, φέρετε αρκετές φιάλες προγεμισμένες με τη σωστή ποσότητα βρασμένου νερού. Μετρήστε τη σωστή ποσότητα του σκευάσματος εκ των προτέρων και προσθέστε το στη φιάλη όταν απαιτείται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Φροντίστε να συσκευάσετε παραπάνω από το συνηθισμένο εποχιακά κατάλληλα ρούχα - όπως και το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού, δεν θα πάει χαμένο.

 

 

Τι να κάνετε στο δρόμο

 

Είστε έτοιμοι και ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το ταξίδι.. Χαλαρώστε και πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Έχετε κάνει τη σκληρή δουλειά και θα φανεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

 

Ακολουθούν κάποια σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας στο δρόμο:

 

Αλλάξτε την πάνα του μωρού σας λίγο πριν μπείτε στο αεροπλάνο ή στο αυτοκίνητο. Αυτό θα σας δώσει όσο χρόνο είναι δυνατόν πριν έρθει η ώρα για άλλη μία αλλαγή.

Όταν βάζετε το μωρό σας στο ειδικό κάθισμα, να το βάζετε πάντα ανάσκελα και να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλισμένο. Αν έχει λίγο κρύο, βάλτε μια κουβέρτα ή τυλίξτε την πάνω του.

Μην αφήνετε ποτέ το μωρό σας μόνο ή χωρίς επιτήρηση.

Όταν περπατάτε ή παίρνετε διαλείμματα, μεταφέρετε το μωρό σας με ένα ειδικό σάκο σαν τσάντα μπροστά στο στήθος σας . Με αυτό τον τρόπο, δεν είναι μόνο ότι τα χέρια σας θα είναι ελεύθερα, αλλά και το μωρό σας μπορεί επίσης να σας κοιτάει και να νιώθει σιγουριά.

Λοιπόν, σας είπαμε τα βασικά στοιχεία για να ταξιδέψετε με το μικρό σας. Υπάρχουν πολλές περισσότερες συμβουλές και κόλπα για να κάνετε το ταξίδι με το μωρό πιο εύκολο στο δρόμο.

Με λίγη πρακτική και σχεδιασμό, θα αρχίσετε να χαλαρώνετε ώστε να απολαύσετε ταξίδια στο δρόμο προς τον προορισμό σας.

 Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved