Δείτε 3 στάσεις που θα βοηθήσουν το μωρό σας να ρευτεί πιο εύκολα

Δείτε 3 στάσεις που θα βοηθήσουν το μωρό σας να ρευτεί πιο εύκολα

 

Μπορεί να θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικές στάσεις για το ρέψιμο του μωρού σας, οι οποίες είναι βολικές για εσάς και το παιδί.

 

Πολλοί γονείς προτιμούν να χρησιμοποιούν μια από τις επόμενες τρεις μεθόδους:

 


1.Στάση δύο σε ένα! Εάν κάθεστε σε μια κουνιστή καρέκλα με το μωράκι σας αγκαλιά, θα το βοηθήσει και να ρευτεί πιο εύκολα, αλλά και η κίνηση της καρέκλας το ηρεμεί και το νανουρίζει. Επίσης, να θυμάστε ότι όταν η κοιλίτσα του μωρού σας ακουμπάει πάνω σας, τότε ζεσταίνεται και περιορίζονται τα όποια πονάκια και κολικοί μπορεί να έχει.

 


2.Κρατήστε το μωρό σας όρθιο στην αγκαλιά σας ή πάνω στο γόνατό σας. Στηρίξτε το στήθος και το κεφάλι του μωρού σας με το ένα χέρι κρατώντας με προσοχή το πηγούνι του στην παλάμη του χεριού σας και ακουμπήστε την άκρη του στο στήθος του. Χρησιμοποιήστε το άλλο χέρι για να χτυπήσετε απαλά την πλάτη του…

 


3.Ακουμπήστε το μωρό στο βραχίωνα ή στο γόνατό σας μπρούμυτα. Στηρίξτε το κεφάλι του μωρού προς τη μια πλευρά και σιγουρευτείτε ότι είναι ψηλότερα από το στήθος του για τη σωστή κυκλοφορία του αίματός του. Απαλά χτυπήστε την πλάτη του μωρού σας έως ότου ρευτεί.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved