8 λόγοι που τα μωρά που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο ξεχωρίζουν!

8 λόγοι που τα μωρά που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο ξεχωρίζουν!

1.Έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν καλοί αθλητές.


Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Διεθνές Περιοδικό της Αθλητικής Ιατρικής,αν και τα γονίδια διαδραματίζουν σίγουρα έναν καθοριστικό παράγοντα, τα υψηλά επίπεδα βιταμίνης D που εκτίθεται μια έγκυος τους καλοκαιρινούς μήνες, συμβάλλουν στην ανάπτυξη των οστών και δίνουν το προβάδισμα σε αυτά τα μωρά.

 

2.Έχουν μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης ορισμένων προβλημάτων υγείας.


Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, τα μωρά που γεννιούνται το Νοέμβριο έχουν τη χαμηλότερη συχνότητα εμφάνισης σκλήρυνσης κατά πλάκας. Μελέτες δείχνουν επίσης, ότι είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα ή καρκίνο του πνεύμονα.

 

3.Έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι αριστερόχειρες

Οι αριστερόχειρες αποτελούν μόνο το 10% του πληθυσμού αλλά εάν το μωρό σας γεννήθηκε τον Νοέμβριο, οι πιθανότητες αυξάνονται κατά πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, τα αγόρια που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Cortex.

 


4.Τα μωρά που γεννιούνται τον Νοέμβριο έχουν πιο δυναμικές προσωπικότητες και προσελκύουν πολύ τους άλλους ανθρώπους.

 


5.Είναι πιο ευτυχισμένα

Σύμφωνα με έρευνες, τα μωρά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, ειδικά εκείνα που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο, παρουσιάζουν τα χαμηλότερα ποσοστά κλινικής κατάθλιψης.

 


6.Έχουν τον ίδιο μήνα γέννησής  με αρκετά διάσημα ονόματα.

Πολλοί διάσημα πρόσωπα όπως η Scarlett Johansson, ο Leonardo DiCaprio και άλλοι όπως ο Ryan Gosling, η Emma Stone, ο Josh Duhamel και ο Matthew McConaughey έχουν γεννηθεί Νοέμβριο μήνα.

 


7.Το λουλούδι τους είναι το χρυσάνθεμο.

Τα χρυσάνθεμα λέγεται ότι συμβολίζουν τη χαρά και την αισιοδοξία.Τιμάται ιδιαίτερα στην ιαπωνική κουλτούρα και πιστεύεται ότι η τοποθέτηση ενός μόνο πετάλου στο κάτω από ένα ποτήρι κρασί θα τους δώσει μια μακρά και υγιή ζωή.

 

 

8.Ζουν περισσότερο.

Λιγότερο από το 1% του συνόλου των Αμερικανών αγγίζουν τον ένα αιώνα ζωής, αλλά αν κάποιος είναι γεννημένος τον Νοέμβριο, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σικάγο διαπίστωσαν ότι τα μωρά που γεννήθηκαν από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο είναι πιο πιθανό να φτάσουν τα 100 έτη, από ό, τι αυτά που γεννήθηκαν άλλους μήνες. 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved