5 τύποι μωρών που θα σας ξετρελάνουν I Smilefamily

5 τύποι μωρών που θα σας ξετρελάνουν I Smilefamily

Προσοχή, οι μπέμπηδες είναι πολλοί, πάρα πολλοί και εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Αναρωτιέστε πώς θα τους αντιμετωπίσετε; Φροντίστε να τους δείχνετε με κάθε τρόπο την αγάπη σας και να θυμάστε πως κάποτε (ε, όχι και τόσο παλιά πια) ήσασταν κι εσείς παιδί!

 

• Το μωρό «χάνομαι, μαμά, χάνομαι!»


Είναι ο χαρακτηριστικός τύπος που πνίγεται σε μια κουταλιά νερό, ακόμα δηλαδή και όταν είναι στο κρεβατάκι του νιώθει σαν να πλέει σε ολόκληρο ωκεανό!

Το βλέμμα του είναι συνήθως χαμένο κάπου στο διάστημα. Απλανές, σε σημείο που συχνά αναρωτιέστε αν βλέπει καν ότι βρίσκεστε μέσα στο οπτικό του πεδίο!

Μην ανησυχείτε, αγαπητοί γονείς, το μωρό «χάνομαι, μαμά, χάνομαι!» έχει καταλάβει απλώς ότι στον κόσμο αυτό που ζούμε τα πάντα είναι περαστικά, ακόμα και η ηλικία στην οποία βρίσκεται τώρα.

Θα το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα, με το ίδιο απλανές βλέμμα, σαν τουρίστας στο Σύνταγμα που σας ακούει να του εξηγείτε πώς θα πάει στο Αστεροσκοπείο!

 

• Η μπέμπα «μανεκέν»


Αν την περιγράφατε, θα ξεκινούσατε κάπως έτσι: Κοτσιδάκια, κοκαλάκια, κορδέλες, φουστανάκια, ζιπουνάκια, σκουφάκια, και όλα αυτά σε κάθε πιθανή παραλλαγή του ροζ.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, κάπως αντίστοιχα είναι ντυμένη και η μαμά της μπέμπας-μανεκέν, η οποία φροντίζει να ταΐζει το μωράκι της με φρουτόκρεμες λάιτ, γάλα με χαμηλά λιπαρά, ενώ εννοείται ότι ο βραδινός ύπνος ξεκινάει από νωρίς για να διατηρείται ροδαλό το δέρμα.

Εννοείται επίσης πως κλεφτά-κλεφτά η μαμά στέλνει και κάνα-δυο φωτογραφίες της μικρής στα πρακτορεία μοντέλων. Κι επειδή μοντέλο γεννιέσαι, δεν γίνεσαι... όλες οι νοσοκόμες στο μαιευτήριο όπου ήρθε στον κόσμο έχουν να λένε γι' αυτό το σνομπ μωρό με τη γαλλική μυτούλα που έκλαιγε πάντα συγκεκριμένες ώρες την ημέρα, πάντα όμως με το δικό του ιδιαίτερο στιλ!

 

 

 

• Μπέμπης «ο φιλόζωος»


Δεν αφήνει στην ησυχία τους κανένα ζώο! Μουστάκια γάτας, ουρές σκύλων, χρυσόψαρα σε γυάλα, καναρίνια σε κλουβί ούτε στιγμή.

Η είσοδος του συγκεκριμένου μπέμπη σε σπίτι με κατοικίδια ισοδυναμεί με συναγερμό.

Οι γάτες σκαρφαλώνουν στο ψηλότερο ράφι της βιβλιοθήκης, οι σκύλοι κρύβονται στην αποθήκη, τα καναρίνια δραπετεύουν και το καημένο το χρυσόψαρο ανακαλύπτει καινούριες κρυψώνες στο βάθος της γυάλας.

Κατά βάθος, βέβαια, ο μπέμπης ο φιλόζωος δεν είναι κακός, απλώς υπερβάλλει λιγάκι προσπαθώντας να κάνει αισθητή την παρουσία του.

 

 

•Το μωρό «ελατήριο»

Η κλοτσιά διαδέχεται την μπουνιά και αντιστρόφως, ακόμα και την ώρα που κοιμάται –όχι και τόσο γαλήνια- στο κρεβατάκι του.

Η πραγματική παράσταση όμως αρχίζει με το που πάει η μαμά να αλλάξει την πάνα του.

Εκείνη είναι και η πρώτη που παίρνει γεύση από το ταλέντο του υπερδραστήριου αυτού μωρού.

Αμέσως μετά, την ώρα της φρουτόκρεμας, χέρια και πόδια παραδίδουν μαθήματα… χορού σε περίπτωση που το μενού δεν το ενθουσιάζει!

 

Απαραίτητα αξεσουάρ για να το πλησιάσετε:

Προστατευτικά γυαλιά και κράνος για αρχή, ενώ ανάλογα με τι χρησιμοποιεί πιο πολύ (χέρι ή πόδι) προσαρμόζετε και τη συμπεριφορά σας.

Μειονεκτήματα: Προσοχή! Το μωρό-ελατήριο ακόμα και όταν πάψει πια να είναι μωρό, παραμένει για πάντα ελατήριο!

 


Το μωρό «ζηλεύω πολύ»

Πρόκειται συνήθως για το μεγαλύτερο γιο σας ή για την πρωτότοκο της οικογένειας, που θεωρούν την εμφάνιση του μικρότερου αδερφού απειλητική για τα… κεκτημένα τους!

«Ξέρεις τι είναι», θα έλεγαν αν μπορούσαν, «εκεί που ήσουνα ο πρωταγωνιστής κι όλοι ασχολούνταν μ' εσένα κι όλα τα δώρα κατέληγαν στο δωμάτιό σου να έρχεται από το πουθενά ένας τόσος δα ζουμπάς και να σε ξεχνάνε όλοι; Όχι, κύριοι, αυτό είναι αδικία. Εμείς ανοίξαμε το δρόμο στην οικογένεια, οι άλλοι ακολουθούν, ο παλιός είναι αλλιώς και τον μικρό τον περιμένουμε στην γωνία»!

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved