12 λόγοι που τα μωρά που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο ξεχωρίζουν

12 λόγοι που τα μωρά που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο ξεχωρίζουν

1.Θα γίνουν υπεραιωνόβια

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Aging Research αναφέρει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο είναι πιθανότερο να ζουν σε 105 - ή ακόμη και περισσότερο.

 


2.Πετυχαίνουν καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μειονέκτημα να είσαι από τα μικρότερα παιδιά στην τάξη, αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι, ιδιαίτερα στο πανεπιστήμιο, ότι όσοι έχουν γεννηθεί τέλους του έτους ξεπερνούν στην απόδοση τους συνομιλήκους τους

 

3.Είναι πρωινοί τύποι


Ίσως να έχει να κάνει με το γεγονός ότι γεννιέται σε ένα μήνα όπου σκοτεινιάζει από τις 4 μ.μ., ωστόσο η έρευνα έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο είναι πιο πιθανό να απολαμβάνουν να πηγαίνουν νωρίς στο κρεβάτι και να ξυπνούν νωρίς.

Οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο κάνουν πράγματα την ώρα που οι υπόλοιποι παίρνουμε ακόμα τον καφέ μας.

 


4.Είναι πιο πιθανό να είναι αριστερόχειρες.

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης δείχνει ότι οι άνδρες που γεννήθηκαν τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο είναι πιθανότερο να είναι αριστερόχειρες.

 

 

5.Είναι λιγότερο νευρικοί

Τα χειμωνιάτικα μωρά είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν χαρούμενη διάθεση. Σύμφωνα με ερευνητές από την Ουγγαρία που μελέτησαν 400 άτομα με σκοπό να ταιριάξουν τον τύπο της προσωπικότητάς τους με την εποχή που γεννήθηκαν, διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα είχαν λιγότερες διακυμάνσεις της διάθεσης και εκρήξεις θυμού.

(Βέβαια,δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το μικρό παιδί σας δεν θα ξεκινήσει να ουρλιάζει αν του πάρετε το παιχνίδι μακριά.)

 


6.Είναι πιθανόν να είναι αθλητικοί τύποι

Ίσως θελήσετε να γράψετε ο παιδί σας σε μια αθλητική δραστηριότητα μετά το σχολείο καθώς σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Διεθνές Περιοδικό της Αθλητικής Ιατρικής, τα παιδιά που γεννήθηκαν κατά τους μήνες του Δεκεμβρίου είναι πιο ανεπτυγμένα σωματικά από εκείνα που γεννήθηκαν τους υπόλοιπους μήνες (με εξαίρεση αυτούς που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο που κατατάσσονται στην κορυφή των αθλητικών επιδόσεων).

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έχει να κάνει με την πρόσληψη βιταμίνης D τους καλοκαιρινούς μήνες, γεγονός που μεταφράζεται σε ισχυρότερα οστά και μύες για τα μωρά.

Επίσης,σύμφωνα με μια μελέτη στο Διεθνές Περιοδικό της Αθλητικής Ιατρικής, εκείνοι που γεννήθηκαν τους χειμερινούς μήνες, ειδικά τον Δεκέμβριο, έχουν πολλές αθλητικές διακρίσεις και μια χούφτα ολυμπιακών χρυσών μετάλλων.

 

 

 

 

7.Μπορει να είναι περισσότερο επιρρεπείς σε τροφικές αλλεργίες

Μια έκθεση στα Annals of Allergy, Asthma & Immunology, εξέτασε τα παιδιά που είχαν μεταφερθεί σε αίθουσες έκτακτης ανάγκης σε νοσοκομείο στη Βοστώνη.

Εκεί διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα από αυτά γεννήθηκαν το χειμώνα παρά το καλοκαίρι ή άνοιξη.

Και πάλι, ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό πιθανότατα έχει να κάνει με την έκθεση της εγκύου σε βιταμίνη D.

 

 

8.Αγαπούν όλα τα μπλε πράγματα.

Τουλάχιστον όταν πρόκειται για κοσμήματα. Οι γενέθλιες πέτρες τους καλύπτουν μια ευρεία γκάμα φωτεινών μπλε αποχρώσεων, όπως τυρκουάζ, τανζανίτη και τοπάζιο.

 

 

9.Είναι γεννημένοι ταξιδιώτες

Ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει τα γενέθλια του ένα μωρού του Δεκεμβρίου είναι με αεροπορικό εισιτήριο και μια περιπέτεια. Οι οπαδοί των ζωδίων λένε ότι όσοι γεννήθηκαν κάτω από τον Τοξότη αγαπούν ιδιαίτερα να ταξιδεύουν και να εξερευνούν διαφορετικούς πολιτισμούς.

 

 


10.Η οδοντιατρική μπορεί να είναι στο μέλλον τους.


Οι ερευνητές του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν στην Εφημερίδα της Οικογενειακής Υγείας ότι βρήκαν έναν στατιστική συσχέτιση μεταξύ του μήνα γέννησης και ορισμένων επαγγελμάτων. Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή, οι γεννηθέντες του Δεκεμβρίου ήταν πιο πιθανό να γίνουν οδοντίατροι.

Αν και καλό είναι να μην έχετε από νωρίς υψηλές προσδοκίες, μπορείτε να παρατηρήσετε πόσο σχολαστικός είναι με την στοματική του υγιεινή.

 

 

11.Γιορτάζει μαζί του όλος ο κόσμος

 

Τα γενέθλια του πέφτουν σε περίοδο γιορτών, καθώς ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας των Χριστουγέννων, του Κουάντζα και του Χανουκά, το ένα τρίτο των ανθρώπων που γεννήθηκαν τον Δεκέμβριο αισθάνονται ότι τα γενέθλιά τους παραμερίζονται.

Εκτός από αυτό, το 27% των ανθρώπων σχολίασε ότι τα δώρα τους είναι συνήθως τυλιγμένα σε χαρτί Χριστουγέννων , αν και αυτό δεν είναι κάτι που τους ενοχλεί.

Βέβαια οι γενέθλιες μέρες της 24ης & 25 Δεκεμβρίου είναι οι πιο σπάνιες από άποψη γεννήσεων, οπότε όσοι γεννήθηκαν εκείνες τις ημέρες είναι έτσι και αλλιώς πολύ ξεχωριστοί.

 


12.Γεννήθηκαν τον ίδιο μήνα των ταλαντούχων διασημοτήτων 


Υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ηθοποιών που γεννήθηκαν επίσης τον Δεκέμβριο, όπως ο Brad Pitt,ηTaylor Swift και του Jamie Foxx και ο Jake Gyllenhaal.

 

 

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved