Υλικά για τρουφάκια:

  • 450 γρ. τρούφα
  • 50 γρ. κακάο
  • 200 γρ. βούτυρο
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 1 φλ. καφέ κονιάκ
  • 330 γρ. Μπισκότα βουτύρου
  • 150 γρ. καρύδια

 

Τρουφάκια : τρόπος παρασκευής

  • Αφήνουμε το βούτυρο να λιώσει έξω από το ψυγείο και προσθέτουμε τα αβγά.
  • Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε:
    • τη ζάχαρη,
    • το κακάο, το κονιάκ,
    • τα καρύδια (τριμμένα) και
    • τα μπισκότα (επίσης τριμμένα).

 

  • Τα ανακατεύουμε όλα μαζί να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα και μετέπειτα τα πλάθουμε και τα βουτάμε στην τρούφα.
  • Τα βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved