Τα μειονεκτήματα των υποκαταστάτων του μητρικού γάλακτος

Τα μειονεκτήματα των υποκαταστάτων του μητρικού γάλακτος

Έχετε αναλογιστεί τους τυχόν περιορισμούς και τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε με την χρήση υποκαταστάτων μητρικού γάλακτος;

 


Όμως, όπως ο θηλασμός έχει τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες του, το ίδιο περίπου ισχύει και με το τάισμα από το μπουκάλι.

 

Πρέπει να οργανώνεστε πολύ καλά, για να μπορείτε να έχετε το μπουκάλι με το γάλα έτοιμο, πριν το μωρό σας «πλαντάξει» από το κλάμα μέχρι να φάει! Συνεπώς:

 


Πρώτον και κύριο: το υποκατάστατο γάλακτος κοστίζει! Για αυτό μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά για να μην πετάτε αδίκως τα μπουκάλια που βιαστήκατε να φτιάξετε ή το παραπάνω γάλα που δεν είναι αναγκαίο!

 


Η διαδικασία προετοιμασίας, αν και δεν είναι επίπονη, είναι σχετικά χρονοβόρα. Πρέπει, πρωτίστως, να έχετε πλεόνασμα σε κουτιά γάλακτος σε σκόνη.

 

Επίσης, πρέπει να έχετε πάντα σε απόθεμα αποστειρωμένα μπουκάλια και θηλές. Αυτά μπορούν να διατηρηθούν στην ψύξη του ψυγείου σας.

 


Μόλις ξυπνήσει το μωρό, θα πρέπει να βράσετε το νερό του. Ακολουθήστε τη δοσολογία και διαβάστε τις αντενδείξεις στη συσκευασία του κάθε γάλακτος.

 

Συνήθως, το ποιο γάλα είναι καλύτερο και πιο κατάλληλο για το μωράκι σας θα σας το υποδείξει ο παιδίατρός σας.

 


Μπορείτε να έχετε έτοιμα μερικά μπουκάλια με γάλα, και να τα διατηρείτε στο ψυγείο σας ΟΧΙ, όμως, για παραπάνω από μια ημέρα!Αγοράστε και έναν θερμαντήρα μπουκαλιών για να τα ζεσταίνετε.

 


Μην ζεσταίνετε ποτέ τα μπουκάλια γάλακτος σε φούρνο μικροκυμάτων. Το περιεχόμενο του μπουκαλιού μπορεί να ζεσταθεί ανομοιόμορφα και να κάψει το στόμα του μωρού σας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πλεονεκτήματα του υποκατάστατου μητρικού γάλακτος

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved