Σοκαριστική μαρτυρία για τα 26 θύματα της ταβέρνας στο Μάτι

Σοκαριστική μαρτυρία για τα 26 θύματα της ταβέρνας στο Μάτι

Η πεθερά του ιδιοκτήτη της μοιραίας ταβέρνας, όπου 26 άτομα εγκλωβίστηκαν στο οικόπεδο από τις φωτιές που τους είχαν περικυκλώσει, μίλησε για το τραγικό αυτό γεγονός για το οποίο έγινε πολύς ντόρος για το αν τελικά το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε πρόσβαση για τη θάλασσα.

 

Αυτό που δημοσιοποιήθηκε αργότερα ήταν ότι το οικόπεδο, είχε μια μικρή πόρτα, η οποία όμως αμφισβητήθηκε για το αν τα θύματα πρόλαβαν εγκαίρως να την δούνε.

 

Η γυναίκα ανέφερε πως άνοιξαν την πόρτα και πως μαζί της βγήκαν ένα σωρό ακόμα άνθρωποι, οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν ως τη θάλασσα.

 

Για τα 26  μοιραία θύματα της πυρκαγιάς ανέφερε ότι δεν κατάλαβε ότι εγκλωβιστήκανε και πως ενώ η ίδια έτρεχε για να σωθεί, άκουγε πως ερχόντουσαν από πίσω της. Τελικά δεν προλάβανε, είπε.

 

Δικαιολογώντας την σοβαρότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης, ανέφερε πως έπρεπε να κάνεις βουτιές συνέχεια για να μην πιάσει το κεφάλι σου φωτιά.

 

Μαζί με τα θύματα έξω από το οικόπεδο, αποκαλύφθηκαν και άνθρωποι που είτε δεν πρόλαβαν να βγουν είτε έμειναν εκεί με την ελπίδα ότι μπορεί και να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved