ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ: ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ: ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τους δύο άνδρες στην αυτοχειρία

 

Είναι πραγματικά απίστευτες και συνταρακτικές οι εξελίξεις, λίγες ημέρες μετά την αυτοχειρία του 71χρονου επιχειρηματία.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα το μεσημέρι έδωσε τέλος στη ζωή του και ο 42χρονος γιος του αυτόχειρα επιχειρηματία, καθώς εντοπίστηκε απαγχονισμένος, στην αυλή του σπιτιού του στο χωριό Πολοβίτσα.

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Αστυνομίας Σπάρτης, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 42χρονο αυτόχειρα.

 

Τραγική ειρωνεία;


Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής βρέθηκε απαγχωνισμένος, ο 71χρονος, ο οποίος είχε δική του επιχειρηματική δραστηριότητα σε βιοτεχνία επίπλων.

Έβαλε τέλος στο νήμα της ζωής του, με την χρήση μιας καραμπίνας. Ο άνδρας είχε αφήσει γράμμα που γνωστοποιούσε τα αίτια που τον έκαναν να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Η αυτοκτονία του πατέρα, όμως, έδωσε την σκυτάλη και στο γιο. Έτσι, σήμερα, 5/10/2018, ο γιος απαγχονίστηκε, δίπλα στον τάφο του πατέρα του, στην Πολοβίτσα Λακωνίας.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα και ο νεαρότερος άντρας, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, αφήνοντας ένα γράμμα.

Ωστόσο, τα αίτια αυτά δεν έχουν γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό.

 


Αρχικά, η είδηση του αυτόχειρα πατέρα, έδωσε την εντύπωση στην τοπική κοινωνία πως πρόκειται για οικονομικά προβλήματα και χρέη του επιχειρηματία.


Μετέπειτα όμως, δημοσιοποιήθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Σπάρτης, πως ο 70 ετών αυτόχειρας κουβαλούσε σημείωμα που ανέλυε τις αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια, κάνοντας ξεκάθαρο ότι αυτοκτόνησε για οικογενειακούς και όχι οικονομικούς λόγους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το στενό περιβάλλον της οικογένειας, επίλεξε να μην δώσει καμία λεπτομέρεια και να μην πάρει θέση για το τι μπορεί να συνέβη.


Το οικογενειακό μακελειό έχει προκαλέσει αναταραχή στην τοπική κοινωνία, ενώ οι φήμες λένε για ένα μυστικό που γέμιζε με τύψεις την συνείδηση του πατέρα και που μόλις μαθεύτηκε από τον γιο, τον οδήγησε στην αυτοκτονία, μη μπορώντας να υποστεί το βάρος αυτής της αποκάλυψης.


Την υπόθεση του θλιβερού περιστατικού, διερευνάνε οι αρμόδιες υπηρεσίες, με σκοπό την εξαγωγή βέβαιων συμπερασμάτων για τους λόγους που οδήγησαν στις δύο αυτοχειρίες.

 

 

πηγή: Αδιανόητη τραγωδία στη Σπάρτη: Γιος αυτοκτόνησε πέντε μέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved