Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η Καίτη Φρίνου - μεγάλη απώλεια για εκείνη και την οικογένεια της

Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η Καίτη Φρίνου - μεγάλη απώλεια για εκείνη και την οικογένεια της

Σε βαθιά θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια της Καίτη Φίνου.Η λατρεμένη ηθοποιός, έχασε την αδελφή της Μαρία, ύστερα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη.

Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, οπού οι γιατροί ενημέρωσαν τους συγγενείς της ότι δεν θα τα καταφέρε, όπως και έγινε, αφήνοντας τους σε απέραντη θλίψη. 

Η γνωστή ηθοποιός, έκανε γνωστή την τραγική απώλεια μέσω του instagram, αποχαιρετώντας την αδελφή της με ένα συγκινητικό μήνυμα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε.... Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο...Πώς να σου πω καλό ταξίδι.....Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου .........

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou_official ?♑ (@kaitif) στις

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved