Αθωώθηκε η 19χρονη που κατηγορήθηκε για συναυτουργία, μαζί με την μητέρα της, για τον θάνατο του νεογέννητου, που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Αθωώθηκε η 19χρονη που κατηγορήθηκε για συναυτουργία, μαζί με την μητέρα της, για τον θάνατο του νεογέννητου, που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Αθωώθηκε η 19 χρονη κοπέλα που είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο, επειδή σκότωσε το νεογέννητο μωρό της, πετώντας το σε κάδο σκουπιδιών στη Πετρούπολη.

Το άψυχο σώμα του μωρού, είχε εντοπιστεί από έναν ρακοσυλλέκτη στις 26/2/2018.Κατά την απολογία της ενώπιον του δικαστηρίου, η 19χρονη, υποστήριζε πως δεν αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της, παρά μόνο τον 7ο μήνα και πως τότε αισθάνθηκε το μωρό σαν απειλή για εκείνη και πως ήθελε να το εξαφανίσει, φοβούμενη την κοινωνική κατακραυγή λόγω του νεαρού της ηλικίας της και γιατί θα μεγάλωνε ένα μωρό χωρίς πατέρα.

Δήλωσε επίσης πως το μωρό όταν γεννήθηκε υπέστη αιμορραγία και πως προσπάθησε να το σταματήσει βάζοντας χαρτιά στο στόμα του και τυλίγοντας ένα σχοινί γύρω από το λαιμό για να το κάνει να αντιδράσει.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας υποστήριξε πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της κόρης της, μέχρι να γεννήσει και πως όταν το έμαθε πήρε εκείνη το μωρό και το πέταξε στα σκουπίδια.

 

Ο δικηγόρος της 19 χρονης δήλωσε πως ευχαριστεί την ελληνική δικαιοσύνη που έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σ΄αυτή την κοπέλα για να φτιάξει την ζωή της.

 

 

 

 Πηγη:Ελεύθερη η 19χρονη που γέννησε και πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο στην Πετρούπολη

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved