16χρονη κρητικιά προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή την απειλούσε ο 28χρονος φίλος της

16χρονη κρητικιά προσπάθησε να αυτοκτονήσει επειδή την απειλούσε ο 28χρονος φίλος της

Χθες, ημέρα Παρασκευή 5/7, μια οικογένεια από το Ηράκλειο της Κρήτης,κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της 16χρονης κόρης τους από την Θεσσαλονίκη, επειδή ο τελευταίος, μετά τον χωρισμό τους, απειλούσε την ανήλικη κοπέλα, σε τέτοιο σημείο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

 


Ένας έρωτας εξ' αποστάσεως που ξεκίνησε στραβά...

 

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η 16χρονη ερωτεύτηκε τον 28χρονο και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να τον βρει στην Θεσσαλονίκη.

Η κοπέλα είχε ερωτευθεί τον 28χρονο άντρα και είχε πάει γι’αυτό τον λόγο να τον επισκεφθει.

Σύμφωνα με τις πηγές, το ζευγάρι, είχε πολλά προβλήματα και πισωγυρίσματα στην σχέση του .

 

και κατέληξε στραβά...

 

Όταν η 16χρονη ζήτησε από τον 28χρονο να χωρίσουν οριστικά, ξεκίνησαν οι εκβιασμοί.

Βάσει της μήνυσης που εξήγγειλε η οικογένεια της 16χρονης, ο 28χρονος ήθελε να της αποσπάσει χρηματικά ποσά, με την απειλή ότι θα διέρρεε δικό της, γυμνό φωτογραφικό υλικό.

Η ανήλικη κοπέλα ενέδωσε στην απειλή του, την πρώτη φορά και του έστειλε το χρηματικό ποσό.Στην συνέχεια όμως, ο 28χρονος ζητούσε και άλλα.Η 16χρονη δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, όντας ψυχολογικά ράκος και προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής της με την υπερκατανάλωση χαπιών, που θα απέβαιναν μοιραία.

Για καλό της τέλος, οι γονείς της την υποψιάστηκαν και την διεκόμισαν εγκαίρως στο νοσοκομείο.Η ανήλικη κοπέλα, εξομολογήθηκε στους γονείς της όλο το συμβάν και οι τελευταίοι προχώρησαν στην καταγγελία.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει εντολή για την αναζήτηση του 28χρονου στην Θεσσαλονίκη και η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και στα χνάρια του κατηγορούμενου ως δράστη.

 

Πηγή:Απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης: Ο νεανικός έρωτας μετατράπηκε σε… εκβιασμό 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved