Μπαίνοντας στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης - Smilefamily.gr

Μπαίνοντας στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης - Smilefamily.gr

Έγκυος 28 εβδομάδων

 

Γελάστε


Αντί να νιώθετε μελαγχολική για την ολοένα και αυξανόμενη σιλουέτα σας, γελάστε με αυτό, και αγαπήστε το γεγονός ότι μεγαλώνει ένα μωρό μέσα σας.

Να πρωταγωνιστείτε σε πολλές φωτογραφίες τις επόμενες εβδομάδες. Όταν μεγαλώσει το παιδί σας, θα απολαύσει να βλέπει πώς μεγάλωνε η κοιλίτσα της μαμάς, μέχρι να γεννηθεί.

 

 

Έγκυος 29 εβδομάδων

 

Απολαύστε μια μέρα με πιτζάμες


Αν σταματήσετε σύντομα τη δουλειά σας, ή το έχετε ήδη κάνει, καθορίστε μια ημέρα της εβδομάδας όπου θα φοράτε όλη μέρα τις πιτζάμες σας.

Φέρτε το πάπλωμά σας στον καναπέ, περικυκλωθείτε με γλυκίσματα και σνακ και κουλουριαστείτε αγκαλιά με ένα καλό βιβλίο ή μια ταινία.

 

 

Έγκυος 30 εβδομάδων

 

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας κάνει μασάζ


Το να σας κάνει κάποιος μασάζ καθημερινά, θα σας ηρεμήσει πολύ και θα βοηθήσει να τονώσετε την ροή του αίματός σας και εν γένει την ενέργειά σας.

Θα απαλλαγείτε ή τουλάχιστον θα ανακουφιστείτε από πόνους στη μέση, τον αυχένα και τα πόδια, που σας προκαλεί η αύξηση του βάρους σας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε και κάποιο κέντρο φυσιοθεραπείας, ή κάποιο Ινστιτούτο αισθητικής και χαλάρωσης για να σας κάνει το μασάζ ένας από το εξειδικευμένο προσωπικό τους.

 

 

Έγκυος 31 εβδομάδων

 

Κάντε μια λίστα επιθυμιών


Οι φίλοι και συγγενείς σας θα θέλουν να αγοράσουν δώρα για εσάς και το μωρό σας μόλις γεννηθεί, οπότε αξίζει να κάνετε τώρα μια λίστα δώρων με πράγματα τα οποία μπορεί να χρειαστείτε ή να θέλετε τους επόμενους μήνες.

Αν ντρέπεστε να είστε συγκεκριμένη για πράγματα τα οποία θέλετε, δώστε τη λίστα στους γονείς σας, ή σε κάποιο στενό φίλο, και αφήστε τους να το κάνουν εκείνοι για εσάς.

Είναι καλύτερο να είστε ειλικρινής και ξεκάθαρη για αυτά που χρειάζεστε – οι άνθρωποι ανησυχούν τόσο πολύ για το αν θα πάρουν το σωστό δώρο, που μια λίστα θα το κάνει πολύ ευκολότερο και για αυτούς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 πατροπαράδοτοι τρόποι για να μαντέψεις το φύλο του μωρού σου

"Τι να περιμένω το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης;" - Smilefamily.gr!

Εγκυμοσύνη μετά τα τριάντα και τα τριανταπέντε; Τι πρέπει να ξέρετε;

Είναι φυσιολογικό το άγχος στην εγκυμοσύνη ;

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved