Υπό άκρα μυστικότητα η βάφτιση του μικρού Άρτσι

Υπό άκρα μυστικότητα η βάφτιση του μικρού Άρτσι

Αρνητικά σχόλια για την απόφαση Χάρι και Μέγκαν

Για μία ακόμη φορά, οι Δούκες του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, οι γονείς του νεοφώτιστου, σπάνε το πρωτόκολλο και την παράδοση  και επιλέγουν  να βαφτίσουν τον μοναχογιό τους Άρτσι Χάρισον Μαουνμπάτεν Ουίνδσορ κάτω από άκρα μυστικότητα.  

Έτσι οι γονείς  Χάρι και Μέγκαν δέχονται επικριτικά σχόλια για τη «μυστικότητα» της βάφτισης.

 
Ο Άρτσι, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου και είναι το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, θα βαφτιστεί σε «μικρή ιδιωτική τελετή», όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

Η επιλογή των γονιών του Άρτσι να μη δώσουν δημοσιότητα στη βάπτιση, όπως έκαναν πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα τρία τους παιδιά, αλλά και ολόκληρη η βρετανική βασιλική οικογένεια  έχει προκαλέσει  πολλά επικριτικά σχόλια.
 

Η βασιλική χρονικογράφος Πένι Τζούνορ χαρακτήρισε  «λάθος» αυτή την επιλογή. 

«Είτε θα αποφασίσουν να κρατήσουν τη ζωή τους παντελώς ιδιωτική, να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το σπίτι τους και να αποφεύγουν τα βλέμματα, είτε θα παίξουν το παιχνίδι», ανεφερε η Πένι Τζούνορ.

 «Ο κόσμος ενδιαφέρεται να δει τον Άρτσι και τους νονούς. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πλήρωσαν σχεδόν τρία εκατομμύρια λίρες για το σπίτι τους, επομένως για λόγους δημοσίων σχέσεων θα ήταν καλή αντιπροσφορά να τους δείξουν για λίγο τον Άρτσι», προσθέτει.

 
Πηγή : Πρώτο Θέμα 
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved