Τραγωδία στον Αλμυρό: Τι έδειξε η νεκροψία - Νόμιμα όλα τα μηχανήματα, λέει ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας

Τραγωδία στον Αλμυρό: Τι έδειξε η νεκροψία - Νόμιμα όλα τα μηχανήματα, λέει ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας

 

Σήμερα ενδέχεται να παρουσιαστεί στην αστυνομία ο 35χρονος χειριστής του μηχανήματος, σύμφωνα με τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ - "Είναι συγκλονισμένος αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιο κακό χειρισμό".

Σοκαρισμένη είναι η κοινότητα του Βόλου από την τραγωδία που σημειώθηκε σε λούνα παρκ του Αλμυρού με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής όταν η ανήλικη εκσφενδονίστηκε από ένα παιχνίδι στην βάση ενός άλλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν οτι ο θάνατός της προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα που υπέστη. Η κηδεία του κοριτσιού θα γίνει στις 11 το πρωί της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Σύμφωνα με δηλωσεις του Χρήστου Νάστου, δικηγόρου της 73χρονης ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη, τα μέτρα ασφαλείας όλων των μηχανημάτων ήταν άριστα και δεν τίθεται θέμα άδειας για το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Επίσης πρόσθεσε  πως τα μηχανήματα που διαθέτει η επιχείρηση έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Σε ο,τι αφορά το συγκεκριμένο μηχάνημα τόνισε ότι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ήταν σύμφωνο με τις προδιαγραφές της ΕΕ και είχαν γίνει όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι.

"Ο χειριστής εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε τους συγγενείς της 14χρονης"

Αναφορικά με τον 35χρονο χειριστή του παιχνιδιού, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρεθεί, ο δικηγόρος δήλωσε ότι τράπηκε σε φυγή γιατί πανικοβλήθηκε και ανέφερε ότι ενδεχομένως και σήμερα να παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία.

Πηγή : news247

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved