Τι επιτρέπεται και τι όχι να φάει ένα βασιλικό μωρό

Τι επιτρέπεται και τι όχι να φάει ένα βασιλικό μωρό


Γνωρίζουμε τι τρώει ο Meghan Markle σε μια μέρα. Ξέρουμε τι τρώει η Kate Middleton, όλοι οι Πρίγκιπες και οι Βασίλισσες σε μια μέρα. Όμως δεν ξέρουμε τίποτα για το τι τρώει ένα βασιλικό μωρό σε μια μέρα. Με τα χρόνια όμως, οι βασιλικοί σεφ και οι διάφορες πηγές του παλατιού αποκάλυψαν τι περιλαμβάνει το βασιλικό μενού για τα βρεφικά τρόφιμα, τόσο από την προοπτική της μητέρας όσο και από το παιδί. Σίγουρα, είναι εξαιρετικά υγιεινό, αλλά είναι επίσης παραδοσιακό με τρόπο που ίσως να μην φανταστείτε.

Μέχρι πρόσφατα, δεν επέτρεπαν στις γυναίκες να θηλάσουν.


Έχει αναφερθεί ευρέως ότι οι βασιλείς ήταν έντονα ενάντια στον θηλασμό μέχρι και τον 20ο αιώνα. Στην πραγματικότητα, νόμιζαν ότι ήταν τόσο ακατάλληλη όσο και επικίνδυνη και ζητούσαν από άλλες γυναίκες ανώτερης τάξης να φροντίζουν τα παιδιά τους γι 'αυτούς. Μόνο με την άνοδο της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο η στάση αυτή άλλαξε, πιθανότατα επειδή υπήρξε τόσο μεγάλη πίεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από το κοινό, ώστε οι βασιλείς να είναι πιο προσιτοί άνθρωποι. 

Αν το κάνουν, δεν μπορούν να τρώνε σκόρδο.


Ο Guardian αναφέρει ότι οι γυναίκες που τάιζαν τα βασιλικά μωρά αντί για τις βασίλισσες, δεν τους επιτρεπόταν  να τρώνε σκόρδο για να μην επηρεάσουν τη γεύση του γάλακτος τους. Είναι αλήθεια ότι οι σημερινές δούκισσες ακολουθούν τον ίδιο κανόνα όταν θηλάζουν, ειδικά καθώς η βασίλισσα παραμένει σθεναρά αντίθετη με το σκόρδο.

 

Ή μπαχαρικά.


Ναι, υποτίθεται ότι πρέπει να τρώνε "ήπια" τρόφιμα για το σύνολο των εβδομάδων / μηνών / ετών που θηλάζουν.

 

Ή αλκοόλ.


Αυτό είναι λιγότερο ανησυχητικό για τη "γεύση" του γάλακτος για το μωρό. Τόσο η Kate όσο και η Meghan είναι συνειδητοποιημένες μητέρες.

 

 

Η διατροφή του μωρού πρέπει να αποτελείται από μήλα και αχλάδια από το κτήμα της βασίλισσας Sandringham


Ο πρώην βασιλικός μάγειρας Ντάρεν Μακγκράτι δήλωσε στο TODAY.com ότι προετοίμασε τα πρώτα γεύματα των μήλων και των αχλαδιών. Ο καθένας που έχει να κάνει με το φαγητό του μωρού πρέπει να ξέρει να συμπεριλαμβάνει μήλα και αχλάδια από το κτήμα Sandringham στο παιδικό μενού - είναι εδώ και καιρό μια υγιής και βασιλική παράδοση.

Αυτά τα μήλα και τα αχλάδια θα καθαρίζονται με το χέρι.


Τα μωρά δεν μπορούν να δαγκώσουν τα μήλα και τα αχλάδια.O McGrady μαγειρεύει τα φρούτα στον ατμό, αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι θα μπορεί ένα μωρό να το φάει.

Εις διπλούν.


Κάθε γεύμα που περιλαμβάνει φρέσκα προϊόντα είναι πολτοποιημένο και στραγγισμένο δύο φορές από βασιλικούς σεφ πριν το δώσουν στο μωρό να το φάει. Αυτό είναι για να εξασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν χαλασμένα κομμάτια μέσα στο φαγητό.

Έχουν αρκετούς σεφ για να εξασφαλίσουν ότι το μωρό δεν τρώει ποτέ συσκευασμένα τρόφιμα.


Στην πραγματικότητα, ο McGrady είπε ότι ποτέ δεν είχε δει συσκευασμένα φαγητά στο μωρό σε οποιοδήποτε σημείο της θητείας του. Από τους εργαζόμενους της Βασίλισσας με μέλη 20 ατόμων, τουλάχιστον δύο είναι αφιερωμένα στη δίαιτα του μωρού: "Ένας σεφ στην κουζίνα του παλατιού θα έφτιαχνε  κοτόπουλο, αρνί ή βόειο κρέας και ένας άλλος θα έκανε το ίδιο με μαγειρεμένα λαχανικά όπως μπιζέλια, καρότα και κουνουπίδι, ".


Όταν το μωρό είναι έτοιμο να φάει στερεά, θα φάει μόνο βιολογικά.


Είτε πρόκειται για μήλα, αχλάδια, κοτόπουλο, κουνουπίδι, είτε για οτιδήποτε άλλο, το βασιλικό μωρό θα φάει μόνο την βιολογικά. Αυτό μπορούμε να το αποδώσουμε στον Charles και την μακρόχρονη και αδιάπτωτη υποστήριξή του στη βιολογική γεωργία.

 

Οι βασιλικές νταντάδες γενικά έχουν επιρροή στη διατροφή του μωρού. Πολλές επιρροές


Πιστέψτε το ή όχι, δεν είναι ασυνήθιστο οι βασιλικές νταντάδες να έχουν περισσότερη άποψη σχετικά με τη διατροφή του μωρού από τους γονείς του μωρού. Σοβαρά - οι νταντάδες των παιδιών της Kate και Will διαχειρίζονται ως επί το πλείστον τις προσλήψεις ορισμένων ατόμων.

 

Βασικά, τα μωρά τρώνε υγιεινά.

Τα βασιλικά μωρά επιτρέπονται μερικές φορές να κάνουν ατασθαλίες. 

 

Οι νταντάδες είναι συνήθως υπεύθυνες για τα μενού των παιδιών, επειδή στους γονείς αρέσει να είναι λίγο πιο επιεικείς. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτό, η Kate δίνει στα κλεφτά στα μωρά της φαγητά που δεν επιτρέπονται κανονικά.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved