Σοκαρισμένη η κοινότητα στη Ρόδο: «Δεν ήξεραν κολύμπι τα παιδιά μας» είπαν οι γονείς των κοριτσιών που πνίγηκαν

Σοκαρισμένη η κοινότητα στη Ρόδο: «Δεν ήξεραν κολύμπι τα παιδιά μας» είπαν οι γονείς των κοριτσιών που πνίγηκαν

Στον Εισαγγελέα θα προσαχθούν σήμερα το μεσημέρι οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου
 
 
Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις καταθέσεις των γονέων των δύο αδικοχαμένων νεαρών κοριτσιών που ήρθαν στη Ρόδο για διακοπές μαζί με την οικογένειά τους και πνίγηκαν χθες το απόγευμα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την έρευνα και τα μέχρι τώρα στοιχεία που δημοσίευσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, οι γονείς των δύο κοριτσιών, κατέθεσαν στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι τα παιδιά τους δεν ήξεραν κολύμπι. 

Από αυτόπτες μάρτυρες προκύπτει ότι η  οικογένεια είχε γευματίσει κανονικά λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Από το τραπέζι του εστιατορίου αποχώρησαν λίγο μετά τις 3 και μισή και πήγαν στα δωμάτιά τους.
Ο ναυαγοσώστης είχε σχολάσει στις 6 το απόγευμα και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε και έφθασε στο σημείο στις 6.20, το ένα κοριτσάκι είχε παλμούς αλλά δυστυχώς ούτε αυτό τα κατάφερε. 
Οι γονείς αναζήτησαν και τη δεύτερη αδελφή. Νόμιζαν ότι βρισκόταν στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ούτε οι γονείς ούτε κανείς άλλος είχε δει  ότι λίγα μέτρα παραπέρα στον πάτο της πισίνας βρισκόταν  νεκρή η μεγαλύτερη αδελφή της. 

Μέχρι αργά το βράδυ, στο σημείο βρίσκονταν ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή νοτίας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Καληωράκη και τον διοικητη του ΑΤ Ιαλυσού κ. Θέμη Καλαμάτα, οι οποίοι βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Εισαγγελέα, ενώπιον του οποίου θα προσαχθούν σήμερα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου.
 
Πηγή : Πρώτο θέμα 
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved