Σοκ στο Μοσχάτο: Πτώματα και σκελετοί ζώων ανακαλύφθηκαν σε σπίτι

Σοκ στο Μοσχάτο: Πτώματα και σκελετοί ζώων ανακαλύφθηκαν σε σπίτι

 

Δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα βρέθηκαν σε υπόγειο και ισόγειο σπιτιού στο Μοσχάτο. Άντρας - "συλλέκτης" φέρεται να τα κρατούσε για τουλάχιστον δέκα χρόνια στο σπίτι του,  τα βασάνιζε και πιθανόν να τα σκότωνε.

 

Σε σπίτι επί της της οδού Κυθήρων, σε κατοικημένη περιοχή, βρέθηκαν δεκάδες σκελετοί από νεκρά ζώα, τα οποία εικάζεται ότι ήταν εκεί από μήνες έως χρόνια, και πτώματα σκυλιών και γατιών διάσπαρτα σε ολόκληρο το εσωτερικό του οικήματος.

Η Σοφία Κρομμυδάκη, πρόεδρος εθελοντών για τα αδέσποτα "Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη, Μοσχάτου και όμορων δήμων", η οποία βρέθηκε επί τόπου στο "σπίτι της φρίκης", από τις 9 Ιουλίου που έγινε ο πρώτος έλεγχος, μίλησε για το σοκαριστικό γεγονός:

"Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σε ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν".

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή η κατάσταση φαίνεται να συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, αφού της εκμυστηρεύτηκαν πως άκουγαν ουρλιαχτά και κλάματα ζώων για χρόνια:

"Οι γείτονες άκουγαν ουρλιαχτά σκύλων και άλλων ζώων από το συγκεκριμένο σπίτι εδώ και περίπου δέκα χρόνια, αλλά δεν είχαν προβεί σε κάποια επίσημη καταγγελία. Φοβόντουσαν να καταγγείλουν, γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα και σχιζοφρένεια."

Οι σκελετοί σκυλιών και γατιών βρέθηκαν σε κούτες, σακούλες και συρτάρια, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν θηλιές, που ενισχύουν τους φόβους πως ο "συλλέκτης" βασάνιζε σκληρά τα ζώα αυτά.

Πηγή : News247

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved