Σοκ στην Κάλυμνο: Κλείδωσε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά

Σοκ στην Κάλυμνο: Κλείδωσε το 5χρονο παιδί της στο αυτοκίνητο και πήγε για δουλειά

Παιδάκι κλειδωμένο σε αυτοκίνητο σώθηκε χάρη σε έναν τουρίστα που ειδοποίησε τις αρχές

 
Σε κίνδυνο τέθηκε η ζωήενός 5χρονου παιδιού στην Κάλυμνο καθώς η ασυνείδητη μητέρα του το άφησε κλειδωμένο στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό της και πήγε στην δουλειά της! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιάσει αναπνευστικά προβλήματα και να σωθεί εξαιτίας ενός τουρίστα που ειδοποίησε άμεσα μόλις τον είδε τις αρχές!

Ο αλλοδαπός περπατούσε στην παραλιακή οδό Πόθιας- Καλύμνου το απόγευμα της Δευτέρας, όταν αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν μόνο του μέσα στο  αυτοκίνητο και μάλιστα όπως συνειδητοποίησε ήταν και κλειδωμένο καθώς έδειχνε να υποφέρει. 

 
Έτσι ειδοποίησε έναν Έλληνα κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έδρασε γρήγορα σπάζοντας το παρμπρίζ, και βγάζοντας το 5χρονο παιδί. Αμέσως του πρόσφερε και τις πρώτες βοήθειες. 

Μάλιστα, κάλεσε το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου που περνούσε τυχαία και οι διασώστες συνέφεραν το άτυχο παιδάκι, το οποίο ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.
Η μητέρα του, που σύμφωνα με το kalymnos-news.gr εργαζόταν σε κοντινό χώρο, συνελήφθη από άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Λιμενικού για να δώσει εξηγήσεις, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
 
 
 
Δείτε το βίντεο 
 
 
 
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved