Σκότωσε την 17χρονη φίλη του σταρ των social media και δημοσίευσε εικόνες από τον φόνο

Σκότωσε την 17χρονη φίλη του σταρ των social media και δημοσίευσε εικόνες από τον φόνο

Για άλλη μια φορά τίθεται επί τάπητος το θέμα του ελέγχου των φωτογραφιών και βίντεο που ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν οι εικόνες από τη φρικτή δολοφονία μας 17χρονης στις ΗΠΑ, ανερχόμενης σταρ του Instagram, καθώς ο φίλος της και ο οποίος φέρεται να την σκότωσε, ανέβασε σε αυτά φωτογραφίες από την δολοφονία.
 
Ο φόνος πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο. 
Σύμφωνα με το CNNη Μπιάνκα Ντέβινς (@escty στο Instagram) είχε γίνει γνωστή σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τη ζωή της. Όπως ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της Ούτικα, μετά τον φόνο της, ο δράστης ανέβασε εικόνες του πτώματός της online.
Το πρωί της Κυριακής η αστυνομία έλαβε κλήσεις στην Ούτικα της Νέας Υόρκης για έναν άνδρα με τάσεις αυτοκτονίας που ισχυριζόταν ότι είχε σκοτώσει μια γυναίκα. Όταν έφτασαν εκεί οι  αστυνομικοί, ο δραστης άρχισε να αυτοτραυματίζεται στον λαιμό με ένα μαχαίρι, και μετά ξάπλωσε σε έναν μουσαμά στο έδαφος.
 Αστυνομικός είδε να ξεπροβάλλουν καστανά μαλλιά κάτω από τον μουσαμά, και ο ύποπτος επιβεβαίωσε ότι ανήκαν στο κορίτσι που είχε πει ότι είχε βλάψει. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν η Ντέβινς, και είχε εκτενή τραύματα στον λαιμό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο Instagram πριν από περίπου δύο μήνες και η σχέση τους είχε γίνει στενή (αν και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι γνωστόν κατά πόσον ήταν σεξουαλικού χαρακτήρα ή πλατωνική). Το ζευγάρι επέστρεφε από συναυλία στη Νέα Υόρκη το βράδυ του Σαββάτου, και ένας καυγάς μεταξύ τους είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό της.

«Θεωρείται πως τράβηξε και ανέβασε φωτογραφίες του φόνου στην πλατφόρμα Discord» ανέφερε η αστυνομία. 

 

Σύμφωνα με την οικογένεια της Μπιάνκα Ντέβινς, η 17χρονη ήταν μια ταλαντούχα καλλιτέχνης και ήταν να πάει στο πανεπιστήμιο το φθινόπωρο.

Το συμβάν θέτει ξανά το ζήτημα του ελέγχου του υλικού που ανεβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Όπως αναφέρουν οι New York Timesτη Δευτέρα, καθώς η είδηση της δολοφονίας κυκλοφορούσε online με το hashtag #ripbianca, οι εικόνες κυκλοφόρησαν στο Instagram, όπου εξαπλώθηκαν σε όλα τα social media.

 

 

Πηγή : huffingtonpost

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved