Σεξουαλική επίθεση σε 13χρονο από συνομήλικους του σε σχολείο του Ζωγράφου

Σεξουαλική επίθεση σε 13χρονο από συνομήλικους του σε σχολείο του Ζωγράφου

Με βάση όσα καταγγέλθηκαν, ο 13χρονος παρασύρθηκε στις τουαλέτες του σχολείου του από κάποιο γνωστό του, ο οποίος μέχρι πέρυσι πήγαινε στο ίδιο σχολείο.

Ο τελευταίος τον κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ ένας συμμαθητής του 13χρονου τον βιντεοσκοπούσε με τη χρήση του κινητό του τηλέφωνο.

Το παιδί μίλησε στους γονείς του για όλα όσα συνέβησαν και εκείνοι προέβησαν στη σχετική καταγγελία, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Για την σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού τους μίλησαν οι γονείς του στον ΑΝΤ1.

Με βάση τις περιγραφές τους, το παιδί έτρεμε, φοβόταν, έκανε εμετούς, ενώ οι ίδιοι κατέληξαν να μάθουν ότι κάτι συνέβαινε ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του άλλου τους γιου, που ήταν μαθητής Γ΄γυμνασίου στο ίδιο σχολείο.

Όταν το παιδί ερωτήθηκε από τους γονείς του, τους αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν και πως είχε ενημερώσει γι’ αυτό το Διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή.

Η πρώτη ενέργεια των γονιών μετά από αυτό ήταν η απομάκρυνση των παιδιών τους από το σχολείο και η διενέργεια καταγγελίας για κακοποίηση στη ΓΑΔΑ και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved