Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη : Αναγνωρίστηκαν οι 3 δράστες του ομαδικού βιασμού της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη : Αναγνωρίστηκαν οι 3 δράστες του ομαδικού βιασμού της


Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που καταγγέλθηκαν για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2017.

Η 24χρονη φίλη της Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, δήλωσε ότι μία φορά η Ελένη της είχε αναφέρει, ότι κάποια φορά ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα τα οποία την μετέφεραν στο σπίτι της και είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Επίσης μια 22χρονη φίλη της, φοιτήτρια, που κατέθεσε μόλις πρόσφατα στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι μία άλλη φίλη τους της είχε πει ότι η Τοπαλούδη μαζί με την 21χρονη,είχαν γνωρίσει κάτι νέους με τους οποίους έφυγαν από νυχτερινό κέντρο, άφησαν την τελευταία στην οικία της και ακολούθως μετέβησαν στο σπίτι της Ελένης για καφέ.

Για το τι είχε συμβεί δεν της ανέφερε λεπτομέρειες αλλά στην πορεία η Τοπαλούδη έλεγε ότι πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.


Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες έφτασαν και σε εκείνη.

Πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη.

Τις ίδιες υποψίες εξέφρασε και ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης τονίζοντας ότι οι 3 νέοι κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της.

Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.

Η 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την μοιραία εκείνη μέρα, αναγνώρισε τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους ως τα άτομα εκείνα με τα οποία συνδιασκέδαζαν και στην συνέχεια την οδήγησαν στην οικία της πριν μεταβούν με την φερόμενη ως θύμα και αγρίως δολοφονηθείσα ένα χρόνο μετά από έναν 21χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο Αλβανό, στην οικία της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Επίσης πρόσθετα στοιχεία υφίστανται και εισέφεραν κι άλλοι μάρτυρες.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved