Πρωταγωνίστρια στην εβδομάδας μόδας για παιδιά η 9χρονη με διπλό ακρωτηριασμό

Πρωταγωνίστρια στην εβδομάδας μόδας για παιδιά η 9χρονη με διπλό ακρωτηριασμό

Η 9χρονη Daisy-May Demetre ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που επιλέχθηκαν  για να περπατήσουν  στην πασαρέλα της Lulu et Gigi Couture, στην  Εβδομάδα Μόδας για παιδιά του Λονδίνου προσελκύοντας όλους τους προβολείς για έναν ιδιαίτερο λόγο.

«Με ενέπνευσε, δείχνοντάς μου ποια είναι. Αντιμετωπίζει τη ζωή πάντα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και κάνει αξιοσημείωτα πράγματα. Είτε χορεύει, είτε τραγουδάει. Είναι ένα ξεχωριστό πολύ μικρό κορίτσι», ανέφερε ο πατέρας της, Alex, ο οποίος τόνισε ότι πάντα ενθάρρυνε την κόρη του να ακολουθήσει τα όνειρά της.

Το πανέμορφο κορίτσι από το Μπέρμινχαμ, γεννήθηκε με ινώδη δυσπλασία των οστών, ασθένεια κατά την οποία λείπει μέρος ή το σύνολο του οστού στο πόδι. Η συγκεκριμένη, χρειάστηκε να υποβληθεί σε διπλό ακρωτηριασμό όταν ήταν μόλις 18 μηνών. Από πολύ μικρή ηλικία λοιπόν, περπατά με προσθετικά πόδια.

Αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να ακολουθήσει τα όνειρα της και να λάμψει στην πασαρέλα της σχεδιάστριας Eni Hegedus-Buiron, η οποία ίδρυσε την εταιρία της πριν από πέντε χρόνια και ειδικεύεται στην παιδική ένδυση με επιρροές από την γαλλική κουλτούρα.

 

Η «καριέρα» της Daisy-May ομως συνεχίζεται και δεν σταματά μόνο σε αυτό. Στις 8 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί και στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Του τελευταίους 18 μήνες ασχολείται με τη μόδα κι έχει συνεργαστεί με τη Nike, την River Island και πολλές άλλες μεγάλες εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

 

Πηγή : newsitamea

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved