Προφυλακιστέοι ο πατέρας και οι «φίλοι» του που ασελγούσαν σε κορίτσι με βαριά νοητική υστέρηση

Προφυλακιστέοι ο πατέρας και οι «φίλοι» του που ασελγούσαν σε κορίτσι με βαριά νοητική υστέρηση

Οι απολογίες των κατηγορούμενων δεν έπεισαν για την αθωότητά τους και οδηγούνται προς τις φυλακές της Τρίπολης

 
Προφυλακιστέτοι κρίθηκαν οι τρεις άνδρες που ασελγούσαν σε βάρος κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση στη Λαμία, μεταξύ αυτών και ο πατέρας της κοπέλας. 

 Ο 53χρονος Λαμιώτης μεταφέρθηκε στην φυλακή της Τρίπολης καθώς κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

 
Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι, σύμφωνα με τοlamiareport.gr υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ η γενική τους εικόνα έδειχνε ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. 

 
Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την απόφαση ο συνήγορός τους Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Ανακριτή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Πηγή : lamiareport
 
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved