Πιτσιρίκος πήρε το iPad του πατέρα του και το κλείδωσε για 47 χρόνια

Πιτσιρίκος πήρε το iPad του πατέρα του και το κλείδωσε για 47 χρόνια

Ένας πατέρας  έκανε το «μοιραίο» λάθος να δώσει το ολοκαίνουργιο iPad του στον γιο του (3 ετών) ώστε να περάσει λίγο ευχάριστα την ώρα του, βλέποντας παιδικές ταινίες και κινούμενα σχέδια καθώς όταν όμως ήρθε η ώρα ο μικρός να πέσει για ύπνο  αντίκρισε κάτι απίστευτο.

 

 

Όπως είναι φυσικό, την έκπληξη του πατέρα διαδέχθηκε αμέσως η ψυχρολουσία, με τον απελπισμένο δημοσιογράφο να προσπαθεί εναγωνίως να βρει λύση στο πρόβλημά του, καθώς η συσκευή αποτελεί σημαντικό μέρος της δουλειάς του.

Δημοσιοποίησε στα social media το πρόβλημά του, αλλά μάταια. Δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να επαναφέρει την συσκευή του σε λειτουργία, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει ξανά το iPad είναι να κάνει reset, το οποίο όμως θα διαγράψει άπαξ δια παντός όσα αρχεία δεν είχαν ασφαλιστεί μέσω back up.

 

 

Τελικά, παραμένει άγνωστη η κατάληξη του δράματος του 32χρονου πατέρα, όμως οι χρήστες των social media δεν σεβάστηκαν τον πόνο του, καταλήγοντας να σε γέλια και αστεία  κάτω από την ανάρτηση του Όσνος, επισημαίνοντας ότι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσει κανείς ότι δεν θα πάθει κάτι παρόμοιο είναι ένας: να μην εμπιστευτεί ποτέ ξανά συσκευή χωρίς να έχει κάνει back up τα αρχεία του στα χέρια ενός τρίχρονου παιδιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved