Πάτρα: 16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying

Πάτρα: 16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω bullying

Σύμφωνα με το lepantortv.gr, οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το bullying, τον ξυλοδαρμό του παιδιού τους από συμμαθητή τους και την διαδικτυακή διαπόμπευσή του μέσω Instagram.

Ο μαθητής αισθανόταν ντροπιασμένος και είχε πέσει σε κατάθλιψη.

Ο 16 χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και ευτυχώς το γαύγισμα του σκύλου του ειδοποίησε  τον πατέρα του, που βρήκε το παιδί λίγο πριν αυτοκτονήσει ενώ  κοιτούσε προς το κενό και έκλεγε.

Λίγα λεπτά πριν είχε πει πως πάει μια βόλτα γιατί ένιωθε στρεσαρισμένος ζητώντας από την μητέρα του να τον φιλήσει λέγοντάς της «μπορεί να μην έχεις άλλη φορά την ευκαιρία», κάτι που τους θορύβησε, σε συνδυασμό με την αλλαγή της συμπεριφορά του, τις τελευταίες ημέρες.

“Είδα ότι απομονώθηκε… Eίχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου τρεις ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χθες το βράδυ κατά τις 11 η ώρα μου λέει: ‘Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά’… Στη συνέχεια μου λέει: ‘Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις”, ανέφερε η μητέρα του 16χρονου.

“Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο Ιnstagram”, δήλωσε ο πατέρας του.

Πηγή : mononews

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved