Πατέρας πρότυπο υιοθέτησε 5 παιδιά με ειδικές ικανότητες και τα μεγαλώνει μόνος του.

Πατέρας πρότυπο υιοθέτησε 5 παιδιά με ειδικές ικανότητες και τα μεγαλώνει μόνος του.

Ο 34 χρόνων Ben Carpenter είχε δηλώσει ότι οι άνθρωποι των αποκαλούν άγιο και του λένε ότι αυτό που κάνει είναι αξιοθαύμαστο, αλλά αυτός απλά ήθελε να γίνει πατέρας και ο δρόμος της υιοεσίας, ήταν ένας τρόπος για να το πετύχει.


Ο Ben Carpenter αποτελεί σύμβολο και πηγή έμπνευσης δείχνοντας πως η αγάπη μπορεί να τα νικήσει όλα.

Πριν γίνει πατέρας είχε εργαστεί με ενήλικες και παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες, επομένως είχε γνώση της κατάστασης και το πως να διαχειρίζεται και να βοηθά τέτοια άτομα.

Η καταγωγή του είναι από το δυτικό Γιορκσαιρ ( Yorkshire ).Ο ίδιος έχει υιοθετήσει 5 παιδιά με ειδικές ικανότητες από το 2010 μέχρι σήμερα.

Σήμερα, ζει στο Λονδίνο  μαζί με τα παιδιά του και αξίζει να επισημανθεί, ότι τα μεγαλώνει μόνος του, διότι δεν έχει σύντροφο.

Η μοναδική βοηθός του είναι η 64 χρόνο μητέρα του Rita και κάποιες φίλες της μητέρας του όπου μια εξ αυτών είναι και νονά ενός παιδιού!


Όσον αφορά τα παιδιά, ο 15 μηνών Νόα, πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο επηρεάζει την κίνηση των άκρων του.

Ο 2 χρονών Joseph έχει σύνδρομο Down, όπως και η 5 χρόνων Lily και η 7 χρόνων Ruby και 10 χρόνος jack.

Ο Carpenter έχει δηλώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Του πήρε 3 χρόνια για να πείσει τις αρχές ότι έχει τα απαραίτητα προσόντα και πληροί τα κριτήρια.

Δηλώνει ευτυχισμένος και σύμφωνα με τους κοινωνικούς λειτουργούς τα παιδιά του έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο έχοντας μείνει έκπληκτοι.

Τώρα δηλώνει ευτυχισμένος με τα παιδιά του και ότι ήταν ότι καλυτερο έχει κάνει ποτε δίνοντας μας το ηθικό δίδαγμα ότι η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved