Πανελλαδικές 2019: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Πανελλαδικές 2019: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Δείτε τον  τρόπο που  μπορούν οι υποψήφιοι να δουν τις βαθμολογίες τους - Μέχρι τις 15 Ιουλίου η οριστικοποίηση των μηχανογραφικώ

 
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων  οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων καθώς και των Μουσικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, γράφοντας  τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τεσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

 
Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία που υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό δελτίο τους στη διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση») είναι έως και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των  υποψηφίων, προτείνετε να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε να μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.
 
 
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα 
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved