Παιχνίδι με αβγά ήταν η αιτία που 14χρονος σκότωσε 45χρονη μητέρα στις ΗΠΑ

Παιχνίδι με αβγά ήταν η αιτία που 14χρονος σκότωσε 45χρονη μητέρα στις ΗΠΑ

Δείτε το βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο - Ένας 14 χρονος οδηγός με δυο νεαρούς φίλους του προκάλεσαν τροχαίο δυστύχημα στο Χιούστον λόγω ενός παιχνιδιού.

 

Η ιστορία ενός 14χρονου αποδεικνύει πως τα παράτολμα παιχνίδια μπορούν να προκαλέσουν δυστυχήματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω 14χρονος οδηγούσε ένα αυτοκίνητο με φίλους του και πετούσαν αβγά σε διερχόμενα αυτοκίνητα,σε δρόμο του Χιούστον, στο Τέξας.

Ο 14χρονος προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, όταν παραβίασε το κόκκινο σε μια διασταύρωση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα,το οποίο εξετράπη της πορείας του φέρνοντας τούμπα στον αέρα και τραυματίζοντας θανάσιμα τη Silvia Zavala, μια 45χρονη μητέρα δύο παιδιών.


Παρακολουθείστε το βίντεο:

 

Στο σημείο του δυστυχήματος κινητοποιήθηκε ομάδα διάσωσης, όμως ήταν πολύ αργά για τη 45 χρονη μητέρα η οποία κατέληξε επι τόπου.

Η έρευνα της αστυνομίας εξετάζει ερωτήματα όπως πως κατάφερε ο 14χρονος να οδηγά μαζί με τους δύο φίλους του το εν λόγω όχημα, επισημαίνοντας στους γονείς να ελέγχουν περισσότερο τα παιδιά τους.
Από την άλλη μεριά, η αδελφή της άτυχης γυναίκας δήλωσε:
«Απευχόμαστε να συμβεί κάτι τέτοιο στον οποιοδήποτε. Όμως οι γονείς ας αναλάβουν τη φροντίδα των παιδιών τους. Πού ήταν οι γονείς αυτών των εφήβων; Αν γνωρίζεις ότι ο γιος του δεν συμπεριφέρεται σωστά, οφείλεις να τον προσέχεις. Τι έκαναν αυτοί για αυτό;».

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved