ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ SMILE TV 2018-2019 (PROMO VIDEO)

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ SMILE TV 2018-2019 (PROMO VIDEO)

Το Smile tv επιστρέφει ανανεωμένο και την νέα αυτή χρονιά, με 5 υπέροχες σειρές που θα σας καταπλήξουν!

Οι νέοι ήρωες του Smile tv, θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον Νοέμβριο του '18.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

Από 1η Νοεμβρίου, θα προβάλλονται:

 

  • Gogo Dino στις 14:00

 

  • Magic Blocks στις 16:30

 

  • Hello Punebulla στις 19:00

 

  • Super Detectives στις 19:30

 

Από 19 Νοεμβρίου, θα προβάλλεται:

 

  • Three Squirrels στις 17:00

 


Three Squirrels (Τα τρία σκιουράκια):
Μια φορά κι έναν καιρό… υπήρχαν τρία σκιουράκια. Ήταν πολύ χαριτωμένα… αλλά λίγο τρελούτσικα. Ζούσαν ευτυχισμένα σ’ ένα υπέροχο δάσος με όλων των ειδών τους ξηρούς καρπούς.

Ήταν ένας πραγματικός παράδεισος… αν εξαιρέσεις τον αγριόγατο που τους κυνηγούσε συνέχεια. Όταν τα σκιουράκια του έκοψαν κατά λάθος την ουρά, η εκδικητική αγριόγατα ορκίστηκε ότι θα της το πληρώσουν ακριβά. Κι έτσι η περιπέτεια ξεκινά για τα τρία σκιουράκια.

 

Hello Pu Nebula (Τάτα ο Εξωγήινος):


Ένας μικρός εξωγήινος, ο Τάτα, έρχεται στη Γη μαζί με τον Κιούτι, το κατοικίδιό του, για να ετοιμάσει την έκθεση αποφοίτησή του, πιστεύοντας ότι εφόσον ο πλανήτης Γη βρίσκεται 1000 χρόνια πίσω σε τεχνολογία θα τα καταφέρει μια χαρά.

Όταν όμως φτάνει στον προϊστορικό πλανήτη οι συνηθισμένες και βαρετές καλοκαιρινές του διακοπές ανατρέπονται και μπλέκει σε ένα σωρό διασκεδαστικές περιπέτειες.

 

 

Super Detectives (Σούπερ Ντετέκτιβς):


Σ’ ένα μακρινό, πολύ μακρινό γαλαξία, πέρα από τεράστιες μαύρες τρύπες, αψηφώντας το χωροχρόνο και τη βαρύτητα, υπάρχει ένας εξωγήινος πολιτισμός, πολύ πιο εξελιγμένος από τη Γη.

Τι θα γινόταν αν οι εξωγήινοι φίλοι μας μετακόμιζαν στη Γη για να ζήσουν μαζί με τους ανθρώπους; Ανάμεσά τους θα βρεθεί και ο Μπέι, ένας διαγαλαξιακός ντετέκτιβ που έρχεται στη Γη για να κυνηγήσει εξωγήινους παρανόμους.

 

 

Magic Blocks (Μαγικά Τουβλάκια):


Ο Ντάνι και η οικογένειά του ζουν στη Παιχνιδούπολη. Με το μαγικό του ρολόι επικοινωνεί με τον Δόκτωρα Πέιμποτ κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα στην πόλη.

Ο Μπόμπο, η Λούλου και ο Κόκο, τρία ρομπότ από τουβλάκια δημιουργούν όλα τα ήδη σχημάτων για να βοηθήσουν τον Ντάνι και τους φίλους του στην Παιχνιδούπολη.

 

 

GOGO DINOS:


Μια φανταστική ομάδα δράσης αποτελούμενη από δεινοσαυράκια ρομπότ, που μεταμορφώνονται ανά πάσα στιγμή σε φοβερά οχήματα!

Τα GoGo Dinos, μένουν στο Διαστημόπλοιο - Αρχηγείο τους στο δάσος, έχουν για βοηθούς μικρά αξιαγάπητα ρομποτάκια, τους αρέσει πολύ να παίζουν, να διασκεδάζουν και να εξερευνούν.

 

 

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved