Οδηγός κατέβασε 15χρονο από το λεωφορείο γιατί του έλειπαν 10 λεπτά

Οδηγός κατέβασε 15χρονο από το λεωφορείο γιατί του έλειπαν 10 λεπτά

Οδηγός λεωφορείου εξάντλησε όλου του την αυστηρότητα σε ένα παιδί. Ο οδηγός κατέβασε τον 15χρονο στη μέση της διαδρομής επειδή είχε 10 σεντς λιγότερα από την τιμή του εισιτηρίου.

Όπως κατήγγειλε ταραγμένος στο Zarpanews.gr, ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε το μεσημέρι της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Το παιδί δεν υπολόγισε σωστά, αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό, με αποτέλεσμα να του μείνει 2ευρω στην τσέπη, δέκα λεπτά, δηλαδή λιγότερο από την τιμή του εισιτηρίου που κοστίζει 2,10 Ευρώ .Ανέβηκε λοιπόν στο λεωφορείο, όμως ο οδηγός τον ενημέρωσε σε αυστηρό ύφος πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί, χαμηλών τόνων, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτή τη σκηνή, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν τουρίστες.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Ο πατέρας του παιδιού, εξαιρετικά θορυβημένος από το συμβάν, ανέφερε το περιστατικό στο ΚΤΕΛ, ωστόσο, κανένας δεν επικοινώνησε μαζί του για περαιτέρω  εξηγήσεις.

 

 

Πηγή : www.volosday.gr

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved