Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλάει την κόρη του στο στόμα και δέχεται κριτική

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλάει την κόρη του στο στόμα και δέχεται κριτική

Σύμφωνα με τους ειδικούς  «Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τη γονική αγάπη από τη ρομαντική».

 
Ντέβιντ Μπέκαμ τις τελευταίες ώρες έχει δεχτεί έντονη κριτική καθώς ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να φιλάει την 7χρονη κόρη του Χάρπερ στο στόμα. 

Μπαμπάς και κόρη ήταν μαζί στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τον αγώνα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών με αντίπαλο τη Νορβηγία.

 
Στις κερκίδες του γηπέδου οι δυο τους φιλήθηκαν τρυφερά στο στόμα με πολλούς στο διαδίκτυο να σχολιάζουν ότι κάτι τέτοιο ήταν ανάρμοστο.
 
 
 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δέχεται κριτική επειδή φιλάει την κόρη του στο στόμα. 

Πριν από λίγο καιρό η Βικτόρια Μπέκαμ είχε ανεβάσει μια παρόμοια φωτογραφία και ο Πιρς Μόργκαν μέσα από την εκπομπή του «Good Morning Britain» είχε χαρακτηρίσει το θέαμα «ανατριχιαστικό και ανώμαλο».

Ο Independent ζήτησε τη γνώμη ειδικών παιδοψυχολόγων οι οποίοι διαφωνούν με την αντίδραση του Μόργκαν λέγοντας πώς «τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τη γονική αγάπη από τη ρομαντική. Για αυτά είναι το ίδιο οπότε ένα σύντομο φιλί στο στόμα είναι εντελώς αθώο».

 

 

Πηγή : Πρώτο Θέμα

 
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved