Μίκης θεοδωράκης : Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω ταχυκαρδίας.

Μίκης θεοδωράκης : Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω ταχυκαρδίας.

Ώρες αγωνίας για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη. Ο Μίκης Θεοδωράκης νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες σε γνωστό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας , ο Μίκης Θεοδωράκης, διακομίστηκε την περασμένη Τετάρτη εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο της Αθήνας, καθώς αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία

Τη μεταφορά του στο νοσοκομείο την έκαναν τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, χωρίς να κινήσουν καθόλου τα βλέμματα.

Η διάγνωση που έγινε από το ιατρικό κέντρο για την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφορά την πάθηση κολπική μαρμαρυγή, η οποία στην προκειμένη περίπτωση χρήζει φαρμακευτικής αγωγής.

Επιπλέον, παράγοντες όπως η ηλικία του Μίκη Θεοδωράκη και το βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό αποτελούν επιβαρυντικούς παράγοντες.Ωστόσο, οι γιατροί εκτιμούν ότι η κατάσταση της υγείας του Μίκη Θεοδωράκη είναι ελεγχόμενη, γι’ αυτό και εμφανίζονται καθησυχαστικοί.

Η οικογένεια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη βρίσκεται στο πλάι του συνεχώς.

Επίσης, δεν έχει γνωστοποιηθεί το πότε θα πάρει εξιτήριο.Αξίζει να αναφερθεί ότι η πιο πρόσφατη εμφάνιση του δημοσίως ήταν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, τον περασμένο Φεβρουάριο, 

Είναι η δεύτερη φορά που νοσηλεύεται στο Ιατρικό Αθηνών τους τελευταίους μήνες. Τον Αύγουστο, ο 94χρονος σήμερα Μίκης Θεοδωράκης, είχε μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Και τότε είχε λάβει φαρμακευτική αγωγή, ενώ οι γιατροί τον συμβούλευσαν ηρεμία και να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.Παράλληλα, είχαν περιοριστεί και οι επισκέψεις που δεχόταν στο σπίτι του.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved