Ο Χάτσικο της Ναυπάκτου: Σκύλος που ζει δίπλα στο εικονοστάσι του αφεντικού του

Ο Χάτσικο της Ναυπάκτου: Σκύλος που ζει δίπλα στο εικονοστάσι του αφεντικού του

Στην Ναύπακτο σκύλος βρήκε στέγη δίπλα στο εικόνισμα του αφεντικό του.

 

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία! 

Στις 9 Νοεμβρίου του 2017  ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Παλαιά περιφερειακή οδό προς τον ποταμό Εύηνο.

Τότε ο 40χρόνος Χάρης  έχασε την ζωή του μετά από σύγκρουση με μπετονιέρα. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς  λίγα χρόνια πριν είχε χάσει τη ζωή του και ο αδερφός του.

Αυτό όμως που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς. Ο σκύλος του, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής πήγε δίπλα στο εικόνισμα στο σημείο όπου έχασε την ζωή του και το οποίο βρίσκεται περίπου δώδεκα χιλιόμετρα από το σπίτι τους.

 

Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε στο σημείο δίπλα στο εικόνισμα που έχει φτιάξει η οικογένεια του στη μνήμη του.

Το περίεργο στην ιστορία με τον σκύλο είναι ότι μένει μόνος του σε μια ερημική περιοχή δίχως να εγκαταλείπει το σημείο, θυμίζοντας σε πολλούς την περίπτωση τής κινηματογραφικής ταινίας Χάτσικο, του σκύλου που περίμενε το αφεντικό του που είχε πεθάνει μέχρι τα βαθιά γεράματά του σε σταθμό τρένου

Συγκινητική είναι επίσης η αγάπη του κόσμου που καθημερινά τον φροντίζει και  του έχει κατασκευάσει ένα μικρό σπιτάκι για να προστατεύεται.

 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο!

 

 

 

 

 

Πηγή : Gazzetta, nafpaktianews.gr

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved