Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Μπορεί να προκύψει κάτι στη ζωή μου που να με οδηγήσει εκεί και θα είμαι πολύ θετική και ανοιχτή σε κάτι τέτοιο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όπως δήλωσε η ίδια, προφυλάσσει την προσωπική της ζωή αλλά προσπαθεί πάντα να είναι ενημερωμένοι οι γιοι της. 

 

Συγκεκριμένα δήλωσε :

«Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για τις σχέσεις μου. Κάποια πράγματα μπορεί να έχουν βγει. Δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί, δεν είναι κάτι που επικοινωνώ, ούτε είναι στον χαρακτήρα μου. Γενικότερα οι δικοί μου άνθρωποι είναι ενημερωμένοι για το τι γίνεται. Δεν έχουν ακούσει ποτέ κάτι για το οποίο δεν γνωρίζουν ή δεν γνωρίζουν την αλήθεια. Οπότε δεν έχω βρεθεί ποτέ σε θέση να εξηγήσω κάτι γιατί το διάβασαν από κάπου. Φροντίζω τα παιδιά να είναι ενήμερα από πριν για το τι συμβαίνει, ώστε να μη βρεθούν ποτέ προ εκπλήξεως».
 
 

Επίσης δήλωσε πως παλιότερα το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού το σκεφτόταν πιο πολύ. Βέβαια δεν το αποκλείει γιατί μπορεί να προκύψει κάτι στη ζωή της που να την οδηγήσει στο να κάνει ένα ακόμα παιδί και θα είναι πολύ θετική και ανοιχτή σε κάτι τέτοιο. Όμως σίγουρα δεν είναι κάτι που θεωρεί πως οπωσδήποτε πρέπει να της ξανασυμβεί»


Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία κι συγκεκριμένα στα 24 της. Όμως δεν ήθελε από μικρή οικογένεια. Ήθελε οικογένεια, αλλά δεν ήταν κάτι που είχε σκεφτεί ότι θα το κάνει από πολύ μικρή και απλά προέκυψε στη ζωή της. Σχετικά με το διαζύγιο είπε πως όπως κάθε διαζύγιο στην αρχή υπήρχαν αντιπαραθέσεις αλλά πάρα πολύ γρήγορα αποκαταστάθηκαν όλα αυτά».
 
Δείτε το σχετικό βίντεο
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved