Μπαμπάς και κόρη γίνονται viral λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

Μπαμπάς και κόρη γίνονται viral λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που έγινε viral , καθώς τραβήχτηκε μια ώρα πριν την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων, ενώ "δημόσια έκκληση" απευθύνει στα social media ο κάτοχος της για να βρεθούν ο μπαμπάς και το κοριτσάκι που απεικονίζονται στη φωτογραφία, μπροστά από το μεγαλοπρεπές μνημείο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μόλις μια ώρα πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά , σύμφωνα με την ανάρτηση της 23χρονης τουρίστριας Μπρουκ Γουίνδσορ, ενώ πολλοί είναι αυτοί που την χαρακτηρίζουν «ιστορική».

Δείτε το σχετικό Tweet:

 

"Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία την ώρα που φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, μια ώρα πριν να πιάσει η φωτιά. Ήμουν έτοιμη να πάω να ρωτήσω τον κύριο, αν ήθελε την φωτογραφία με την κόρη του.Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει.Twitter αν διαθέτεις καθόλου μαγεία, βοήθησε τον εικονιζόμενο μπαμπά να δει την φωτογραφία."

 

Το σχετικό tweet έχει αυτή την στιγμή πάνω από 205.000 κοινοποιήσεις

 

 

Η ίδια, μιλώντας στο BBC, λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τους πρωταγωνιστές της φωτογραφίας, ούτε εάν τελικά είναι πατέρας και κόρη, απλά αυτό είναι αυτό που αισθάνθηκε από τη μεταξύ τους χημεία.
«Αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο», είπε.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι στεκόταν ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους γύρω από τον καθεδρικό ναό, παρακολουθώντας με τρόμο τις φλόγες που τον «αγκάλιαζαν». «Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι με όλο το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved