Μητέρα έδωσε στο μωρό της ναρκωτικά για να μπορέσει να καπνίσει μαριχουάνα ήσυχη

Μητέρα έδωσε στο μωρό της ναρκωτικά για να μπορέσει να καπνίσει μαριχουάνα ήσυχη

 Μία μητέρα από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχη για τον θάνατο του ίδιου της του παιδιού , καθώς έδωσε στο μωρό της ισχυρό οπιοειδές προκειμένου η ίδια να καπνίσει μαρiχουάνα.

Η 23χορνη Jhenea Pratt, όπως γράφει η New York Post, δέχτηκε ανέκφραστη την απόφαση του δικαστηρίου, που την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση σε κίνδυνο της μόλις 17 μηνών κόρης της.

Η άτυχη Charlette Napper-Talley άφησε την τελευταία της πνοή στις 5 Απριλίου 2018, έχοντας δηλητηριαστεί από κοκτέιλ φαιντανύλης στο διαμέρισμα που ζούσαν στο East Hills.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η Pratt έδωσε στο μωρό το θανατηφόρο μείγμα επειδή ήθελε να «ηρεμήσει και να καπνίσει μαρiχουάνα».

«Το μωρό ήταν εμπόδιο για να χαλαρώσει και να απολαύσει τον χρόνο της» δήλωσε η βοηθός του γενικού εισαγγελέα.

 

 

Η αστυνομία, που είχε κληθεί στο σπίτι της 23χρονης τον Απρίλιο του 2018, βρήκε ένα κόκκινο υγρό μέσα στο ροζ ποτηράκι του μωρού, το οποίο περιείχε αρκετή «φαιντανύλη για να σκοτώσει δύο άλογα».

Η Pratt είπε στην αστυνομία πως είχε δώσει στο κοριτσάκι το ποτήρι και μετά την έβαλε για ύπνο. Περίπου μία ώρα αργότερα τη βρήκε αναίσθητη στο κρεβάτι της. Η ίδια υποστήριξε πως δεν είχε ιδέα πώς βρέθηκε η φαιντανύλη στο ποτηράκι και πως ίσως να προερχόταν από κάποιο ρόφημα με γεύση φρούτων.

Ο δικηγόρος της ανέφερε πως η 23χρονη «κάπνιζε μαριχουάνα πότε πότε» αλλά δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο της κόρης της. Πρόσθεσε πως η σύντροφός της Albert Williams ήταν εκείνος που είχε φτιάξει το μείγμα που βρέθηκε στο ποτηράκι του μωρού.

 

Πηγή : e daily

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved