Μεθυσμένος πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για τη γυναίκα του

Μεθυσμένος πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για τη γυναίκα του

Μεθυσμένος πατέρας βίασε την κόρη του γιατί την πέρασε για τη γυναίκα του

Δυόμιση χρόνια φυλακή η ποινή για τον 59χρονο που ομολόγησε την πράξη του

 


Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση στην Κίνα, με πατέρα που γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος και εξαιτίας του ποτού μπέρδεψε την κόρη του με την γυναίκα του νομίζοντας ότι είναι η γυναίκα του και την βίασε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, που επικαλείται κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο 59χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, στις 22 Μαρτίου του 2018, μεθυσμένος και πήγε στο κρεβάτι της 15χρονης κόρης του.

Όπως ομολόγησε ο ίδιος στην αστυνομία, νόμιζε πως βρισκόταν στο κρεβάτι με τη γυναίκα του και αμέσως μόλις κατάλαβε το λάθος του διέκοψε τη σεξουαλική επαφή.

Η 15χρονη από την δίκη της μεριά ανέφερε ότι κατάλαβε ότι ο μπαμπάς της την είχε μπερδέψει με τη μαμά της και προσπαθούσε να του το πει αλλά δεν κατάφερε να τον σταματήσει.

Το κορίτσι παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο, στον οποίο ανέφερε ότι έχει συγχωρέσει τον πατέρα της και αισθάνεται οργή και δυσαρέσκεια προς τον υπάλληλο των κοινωνικών υπηρεσιών που κατήγγειλε το περιστατικό δίχως τη συγκατάθεσή της.

Στον 59χρονο πατέρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών.

Η 15χρονη εκμυστηρεύτηκε πως νιώθει ένοχη διότι μετά το περιστατικό η οικογένειά της χωρίστηκε και κατηγόρησε γι' αυτό τον υπάλληλο.

Ο πατέρας από την μεριά του πρότεινε συμβιβασμό αποδέχοντας από την πλευρά του την κατηγορία της αιμομιξίας για να αποφύγει τη δίωξη για βιασμό εις βάρος του αλλά ο δικαστής το απέρριψε.

Χθες ο 59χρονος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου και ομολόγησε την ενοχή του για τον βιασμό, προσθέτοντας πως δεν ήθελε να βάλει τη γυναίκα και την κόρη του στε όλη αυτή την διαδικασία του να δώσουν στοιχεία για όσα συνέβησαν στο δικαστήριο.

Ο δικαστής τελικά ελλατωσε την αρχική ποινή που ήταν 5 χρόνια φυλάκισης στο μισό λαμβάνοντας υπόψη την ομολογία της ενοχής του και το ότι δήλωσε μετανιωμένος και κυρίως την κατάθεση της κόρης του στην αστυνομία.

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved