Μέγκαν Μαρκλ: Αν το βασιλικό μωρό δεν γεννηθεί σε 48 ώρες θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για πρόκληση τοκετού

Μέγκαν Μαρκλ: Αν το βασιλικό μωρό δεν γεννηθεί σε 48 ώρες θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για πρόκληση τοκετού

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι περιμένουν με αγωνία το πρώτο της παιδί. Ενώ η προθεσμία για τον τοκετό ήταν μέχρι και τις πρώτες μέρες του Μαΐου, η δούκισσα δεν έχει ακόμη γεννήσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν η Μέγκαν δεν γεννήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, θα μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για πρόκληση τοκετού.

Ο Βρετανός μαιευτήρας Κλάιβ Σπένς Τζόουνς από το Whittington Hospital, στο βόρειο Λονδίνο, δήλωσε στη Daily Mail πως οι έγκυες γυναίκες άνω των 36 ετών ( η Μέγκαν Μαρκλ είναι 37 ετών ) σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, θα πρέπει να σκέφτονται την πρόκληση τοκετού όταν βρίσκονται κοντά στην πιθανή ημερομηνία τοκετού, επειδή αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο.

 

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι το οποίο η ίδια θέλει και ονειρεύεται γέννηση του πρώτου της παιδιού, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία της η γέννα να γίνει στο σπίτι. Ωστόσο, ο τοκετός έχει ήδη καθυστερήσει μια εβδομάδα, και κάτι τέτοιο θα αποτελούσε κίνδυνο για εκείνη αλλά και το μωρό της.

Από το παλάτι είχαν ανακοινώσει ότι θα κρατήσουν την γέννα μυστική και η Μέγκαν ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες δεν έχει κάνει καμία επίσημη έξοδο. Όμως, το παλάτι πήρε θέση και ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ενημέρωση όταν γεννηθεί το μωρό και θα γίνει και φωτογράφηση στο παλάτι του Γουίντσορ με τους γονείς και το νεογέννητο.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή : Huffpost

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved