Μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα του γιου του Ζαχαριά: Είχε γίνει μια παρεξήγηση με φίλους του

Μαρτυρία για το τροχαίο δυστύχημα του γιου του Ζαχαριά: Είχε γίνει μια παρεξήγηση με φίλους του

Τι είπαν εργαζόμενοι στο κατάστημα με τα παιχνίδια που είδαν τον Αλέξανδρο Ζαχαριά λίγη ώρα πριν το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο - Τι εξετάζει η αστυνομία

 
Μια νέα πληροφορία που μπορεί να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες με θύμα τον 23χρονο Αλέξανδρο Ζαχαριά δίνει η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η ίδια έτυχε να βρίσκεται στο κατάστημα με τα παιχνίδια της οικογένειας Ζαχαριά λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα.

 
Όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα ταράχτηκε καθώς, όπως περιγράφει γνώριζε τον 23χρονο Αλέξανδρο, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει αντιληπτό από έναν υπάλληλο. Ο ίδιος άνθρωπος, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα είπε στη δημοσιογράφο του Alpha, ότι «έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του . Είχε γίνει μία παρεξήγηση με τους φίλους του και πηγαινε να την λύσει γιατί για αυτόν οι φίλοι του είναι πολύ σημαντικοί».
Το ανθρακί αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει ακαιριαία τον θάνατο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός προσπάθησε να προσπεράσει ένα όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα, η οδηγός δεν τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να στρίψει, με αποτέλεσμα  ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς  για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να πέσει πάνω σε δέντρο.
Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έλεγχο στο ΙΧ του Αλέξανδρου Ζαχαριά ώστε  να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα σέρβις, αν είχαν αλλαχθεί τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές. 

Θα πραγματοποιηθεί και ιατροδικαστική εξέταση και τοξικολογικές εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεαρός Ζαχαριάς είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών, κάτι που γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των θανατηφόρων τροχαίων.
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved