Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Λόγω Πάσχα οι δικαιούχοι θα λάβουν νωρίτερα τα χρήματα

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Λόγω Πάσχα οι δικαιούχοι θα λάβουν νωρίτερα τα χρήματα

Η πληρωμή του ΚΕΑ, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, αφορά σε περισσότερα από 565.000 άτομα - Λόγω Πάσχα οι δικαιούχοι θα λάβουν νωρίτερα τα χρήματα
Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγύης θα πιστωθεί στους δικαιούχους την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, το ποσό των 54.315.532,86 ευρώ θα καταβληθεί σε 264.755 δικαιούχους και αφορά σε περισσότερα από 565.000 άτομα.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved