Καλαμάτα: Συνελήφθη 73χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Καλαμάτα: Συνελήφθη 73χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Στην κατοχή του 73χρονου βρέθηκε πλούσιο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

 
Οι αστυνομικοί Ασφαλείας συνέλαβαν έναν ηλικιωμένο παιδόφιλο που κατοικεί στην Καλαμάτα, μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων τα οποία έδειχναν ότι είχε στην κατοχή του πλήθος πορνογραφικού υλικού με «πρωταγωνιστές» ανήλικα παιδιά!

Οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στον 73χρονο Έλληνα, έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του και βρήκαν έναν υπολογιστή, καθώς και ένα κινητό, στα οποία είχε καταχωρημένο πλούσιο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Και οι δυο συσκευές κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

 
Η έρευνα εξετάζει αν τα αρρωστημένα αρχεία που είχε στην κατοχή του ο 73χρονος προέρχονταν από αγορές ή ανταλλαγή υλικού με παιδόφιλους του εξωτερικού, ή αν τα είχε βιντεοσκοπήσει ο ίδιος. Στην περίπτωση αυτή θα αναζητηθούν τα παιδιά που είναι μέσα σε αυτά. Στο μεταξύ, ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
 
 
 
Πηγή : Πρώτο Θέμα
Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved