Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για τις κόρες της και τη ζωή τους στον Λευκό Οίκο

Η Μισέλ Ομπάμα μιλά για τις κόρες της και τη ζωή τους στον Λευκό Οίκο

"Οι κόρες μου είχαν παντού οπλισμένους σωματοφύλακες. Φαντάσου να προσπαθείς να δώσεις το πρώτο σου φιλί με ένα σωρό οπλισμένους άνδρες γύρω σου", ανέφερε, η 55χρονη Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ Essence της Νέας Ορλεάνης.


Για τη ζωή της στον Λευκό Οίκο, την περίοδο που ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ και η ίδια η Πρώτη Κυρία (2009-2017), μίλησε πρόσφατα η Μισέλ Ομπάμα, στο μουσικό φεστιβάλ Essence της Νέας Ορλεάνης, όπου ήταν επίσημη προσκεκλημένη.


Όταν η συζήτηση έφτασε στις δύο κόρες της, Malia και Sasha, η Μισέλ τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη όσον αφορά την ασφάλειά τους. «Έπρεπε να προσποιηθούμε ότι όλη αυτή η τρέλα γύρω τους δεν συνέβαινε. Για 8 χρόνια λέγαμε ‘ναι, ο πατέρας σας είναι πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά μην σας απασχολεί αυτό'».

Η Μισέλ αποκάλυψε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ λειτουργούσαν ως εμπόδιο στο να έχουν οι κόρες τους κάποιες φυσιολογικές εμπειρίες όπως όλοι οι συνολικοί συμμαθητές τους, όπως για παράδειγμα «το πρώτο φιλί».
«Οι κόρες μου είχαν παντού οπλισμένους σωματοφύλακες.

Φαντάσου να προσπαθείς να δώσεις το πρώτο σου φιλί με ένα σωρό οπλισμένους άνδρες γύρω σου» είπε η 55χρονη Μισέλ και αποκάλυψε ότι ήταν εξίσου δύσκολο για τις κόρες της ακόμη και να κοιμηθούν σε φίλες τους.

«Φανταστείτε να έχετε τη Malia και τη Sasha στο σπίτι σας για ένα sleepover. Θα έπρεπε να γνωρίζουμε τα πάντα για αυτούς που θα τις φιλοξενούσαν και παρεμπιπτόντως θα υπήρχε πάντα ένας άνδρας οπλισμένος στην αυλή τους όλη νύχτα» ανέφερε.
Ακόμη, έκανε και τα παράπονά της για τον ΜΜΕ, που ασχολούνταν συνεχώς με τα δύο κορίτσια και παρακολουθούσαν ότι και να έκαναν όπου και να ήταν μην αφήνοντας τις κόρες της να νιώσουν φυσιολογικές.


«Κάθε Σαββατόβραδο ανησυχούσαμε για το αν οι κόρες μας θα καταλήξουν στο εξώφυλλο του Page Six (σ.σ. περιοδικό των celebrities). Ήταν αγχωτικό».

Πηγή : News247

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved