Η βασιλική Ανδρίτσου έγκυος για πρώτη φορά στα 46 της!

Η βασιλική Ανδρίτσου έγκυος για πρώτη φορά στα 46 της!

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός, διανύει τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης. Ο λόγος για την Βασιλική Ανδρίτσου

Η ηθοποιός, γνώρισε τον άντρα της στα γυρίσματα της σειράς “κόκκινο δωμάτιο”.Στην αρχή της γνωριμίας τους υπήρχε φιλικό κλίμα μεταξύ τους, ωστόσο στην συνέχεια αυτό, άλλαξε αμοιβαία και δημιουργήθηκε μια πολύ δυνατή σχέση.


Μετά από 13 χρόνια γνωριμίας και 7 χρόνια γάμου και όντας 46 χρονών, κατάφερε να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.


Πάντα ήθελε να αποκτήσει μωρό, ωστόσο κοιτούσε να μην της γίνει ψυχαναγκασμός, ειδικά μετά το πέρας των 40.

Στο παρελθόν επίσης, είχε εκφράσει ανησυχίες για το αν θα γινόταν υπερπροστατευτική και το αν θα έπαιρνε πάντα τις σωστές αποφάσεις για το παιδί της, θεωρώντας πως ο ρόλος του γονέα είναι πολύ δύσκολος.

Θα καλωσόριζε ένα μωρό, αν ήταν το τυχερό να έρθει, αλλά θα συνέχιζε να είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της στην αντίθετη περίπτωση.

Τελικά,μέσα από γνωστό ελληνικό περιοδικό έκανε γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η γνωστή ηθοποιός είναι πολύ διακριτική και κρατά μακριά την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όμως είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τον χώρο της τηλεόρασης.

Θεωρείται μια κοπέλα που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα, ούτε στους συναδέλφους της,ούτε στους δημοσιογράφους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, το ανακοινωθέν της εγκυμοσύνης της, αποτέλεσε για όλο τον χώρο του θεάματος, μια ευχάριστη έκπληξη!

 

 

Copyright © 2018 Smile TV | Powered By Web Artistic - All Rights Reserved